AsyaCard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

AsyaCard ile Asya kredi kartınıza özel güncel kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

AsyaCard, AsyaCard Classic, AsyaCard Gold, AsyaCard DIT, AsyaCard Platinum ve Tuskon Kart sahiplerinin kendilerine özel kampanya ve fırsatları takip edebilecekleri bir uygulamadır. Eğer Bank Asya’nın sunduğu bu kartlardan birine sahipseniz bu uygulamayı kesinlikle edinmelisiniz.

AsyaCard uygulaması ile kartınıza özel güncel kampanyaları takip etmenin yanı sıra bulunduğunuz yere yakın fırsatları harita üzerinde görebilir, kampanyaları favorilerinize ekleyerek takibe alabilir, beğendiğiniz kampanyayı sevdiklerinizle sosyal ağ veya e-posta aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Not: Kampanyaları takip edebilmeniz için “Kartlarım” menüsünden aktif olarak kullandığınız kartınızı eklemeniz gerekiyor. Eğer Asya kredi kartlarından birine sahip değilseniz “Başvur” menüsünden TC kimlik numaranız, ad ve soyadınız, cep telefonu numaranız ve e-posta adresinizi içeren formu doldurarak hızlıca başvuruda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

AsyaCard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

AsyaCard, Asya kredi kartı sahiplerinin güncel kampanyaları takip edebildikleri uygulamadır.

AsyaCard, Asya kredi kartı sahiplerinin güncel kampanyaları iPhone ve iPad’lerinden takip edebildiği bir uygulamadır. Aktif olarak kullandığınız kredi kartınızı eklediğinizde bulunduğunuz yere en yakın fırsatlar listeleyen uygulama herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış hem de modern arayüz ile gelmektedir.

AsyaCard uygulaması ile AsyaCard Classic, AsyaCard Gold, AsyaCard DIT, AsyaCard Platinum ve Tuskon Kart’ınıza özel fırsatlardan anında haberdar olursunuz. Kampanyaları görmek içi tek yapmanız gereken “Kartlarım” sekmesine dokunmak ve kartınızı uygulamaya tanıtmak. Bu aşamadan sonra “En yakın” sekmesinden size özel sunulan kampanyalar göz atabilirsiniz. “Bana özel” ise birden fazla kartınızın olması durumunda oldukça işinize yarayacak bir bölüm. Listeden kartınızı ve sektörü seçiyor, size uygun kampanya olup olmadığını öğreniyorsunuz.
Uygulama kampanyaları listelemekle kalmıyor, bulunduğunuz noktadan kampanyanın geçerli olduğu mağazayı harita üzerinde gösteriyor ve nasıl gideceğinizi belirtiyor.

Eğer Asya kredi kartınız yoksa AsyaCard uygulamasından faydalanamıyorsunuz. Ancak uygulama içerisinde başvuru bölümü bulunuyor. İstenen bilgileri girerek hızlıca başvurunuzu yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • MSN Finance

    MSN Finans uygulaması ile finans dünyasında meydana gelen gelişmeleri ve son endeks durumlarını takip edebilirsiniz.