Attack the Light

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
959 TOPLAM İNDİRME
173 MB DOSYA BOYUTU

Attack the Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu

Attack the Light, Cartoon Network'un sevilen çizgi film serisi Steven Universe'in kahramanlarının maceralarını konu alan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan Attack the Light'da herşey güçlü bir taş silahının ortaya çıkmasıyla başlıyor. Bu güçlü silahı durdurmak için Lal, İnci, Ametist ve Steven adlı kahramanlarımız seferber oluyorlar ve birlikte bu taşın akıl almaz güçlerine karşı duruyorlar. Biz de onlara bu görevlerinde yardımcı oluyoruz. Kahramanlarımızın herbiri kendilerine has yetenekleriyle savaşların gidişlatını belirleyebiliyorlar; bu yetenekleri doğru zamanda kullanarak savaşı biz yönetiyoruz.

Attack the Light farklı mekanları ziyaret ederek düşmanlarımızla savaşıyoruz. Derin mağaralar, sık ormanları, çöller gibi mekanlarda kötülerle savaşırken farklı büyülü eşyalardan faydalanabilmekteyiz. Her savaşta tecrübe puanı kazanabiliyoruz ve seviye atlayarak kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz. Sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip olan Attack the Light'da bir satranç oyununa benzer şekilde savaşıyoruz. Bize verilen hamlelerde rakiplerimizin zayıflıklarını veya avantajlarını göze alarak hareket ediyoruz.

Eğer Steven Universe çizgi filmlerini seviyorsanız veya eğlenceli bir mobil rol yapma oyunu oynamak istiyorsanız Attack the Light hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Attack the Light

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

Attack the Light resmi bir Steven Universe mobil oyunudur

Attack the Light eğer Cartoon Network üzerinde Steven Universe çizgi filmlerini seyrediyorsanız veya eğlenceli bir mobil oynamak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu RPG oyununda Steven Universe kahramanlarının maceralarına tanık alıyoruz. Kahramanlarımızın macerası güçlü bir silahının ortaya çıkmasıyla başlıyor. Bu tehdidi kaldırmak için kahramanlarımızın güç birliği yapması ve farklı yerlerde düşmanlarla savaşması gerekiyor. Biz de onlara bu serüvenlerinde eşlik ederek maceraya dahil oluyoruz.

Attack the Light bizi farklı mekanlara konuk ediyor. Düşmanlarımızla savaşmak için kimi zaman ormanlarda yol alıyor, kimi zaman çöllere çıkıyor kimi zaman da derin mağaralara iniyoruz. Savaşlarda kahramanlarımız sahip oldukları kendilerine has yeteneklerle savaşın gidişatını belirleyebiliyor. Düşmanları yok ettikçe ve bulmacaları çözdükçe tecrübe puanı kazanıyoruz. Tecrübe puanları biriktikçe seviye atlayabiliyor ve bu sayede kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz. Oyun içerisine serpiştirilen birçok farklı büyülü eşya bize maceralarımızda yardımcı oluyor.

Sıra tabanlı bir savaş sistemine sahip olan Attack the Light kolay bir şekilde oynayabileceğiniz taktiksel bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Crusader Attack

    Crusader Attack mobil oyununda durmaksızın düşmanın üzerine ilerlerken özel güçlerinizle şov yapacaksınız.
  • Nun Attack

    Nun Attack adlı Android oyununda rahibelerimizin karanlık güçleri alt etmesinde yardımcı oluyoruz.
  • Nun Attack: Run & Gun

    Nun Attack: Run & Gun, kontrol edeceğiniz rahibeler ile karanlık ve tehlikeli güçlere karşı savaş vereceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Nun Attack Origins: Yuki's Silent Quest

    Nun Attack serisinin geçmişine inen bu oyunda ekibe katılmadan önce sert ve taviz vermeyen bir ninjaya dönüşen Yuki'nin hikayesi anlatılıyor.
  • Light Apprentice

    Light Apprentice, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Crusaders of Light

    Crusaders of Light mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Special Combat Ops- Counter Attack Shooting Game

    Farklı silahlar ile savaşağız.