Auto Clicker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,216 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Auto Clicker APK uygulaması ile Android cihazlarınızda belirleyeceğiniz aralıklarda otomatik tıklama özelliğini kullanabilirsiniz.

Auto Clicker APK uygulaması ile android cihazlarınızda belirleyeceğiniz aralıklarda otomatik tıklama özelliğini kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzun ekranının açık kalması gereken durumlarda ve belirli aralıklarda dokunma eylemi gerektiren durumlarda işinizi büyük ölçüde kolaylaştıran Auto Clicker uygulamasını deneyebilirsiniz. Özellikle bazı oyun ve uygulamalarda işinize yarayacağını düşündüğüm Auto Clicker uygulamasının, root erişimi gerektirmemesi de en büyük avantajlarından biri diyebilirim.

Auto Clicker APK İndir

Android 7.0 ve üzerinde çalışan Auto Clicker uygulamasında, tek veya çoklu dokunma işlevini kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında, ekranın neresine dokunmanız gerekiyorsa bu noktaları da seçebilmenize imkan tanıyan Auto Clicker uygulamasında, otomatik kaydırma hareketinden de faydalanabilirsiniz. Sizin belirlediğiniz zaman aralıklarında, ekranda sizin belirleyeceğiniz noktalara otomatik dokunma işlevi sunan Auto Clicker uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Android Auto APK

    Google Android Auto APK indirerek, Google'ın güvenli sürüş sağlayan Android Auto'yu Türkiye'de kullanabilirsiniz.
  • Grand Theft Auto Liberty City Stories

    Grand Theft Auto Liberty City Stories Android telefonlarda oynanabilen açık dünya oyunu. GTA Liberty City APK oyunu daha kısa ve kolay akışlı görevler içeriyor.
  • Ashampoo Auto Clean Up

    Ashampoo Auto Clean Up ile Android cihazlarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek hem performansı hem de pil ömrünü arttırabilirsiniz.
  • Auto Memory Manager

    Auto Memory Manager ile Android telefonlarınızın kullandığı belleği yöneterek, mobil cihazınızın performansını arttırabilirsiniz.
  • Auto Tasker

    Auto Tasker uygulaması cihazlarınızın performansını ve pil ömrünü artırmak için tek dokunuşla otomatik sonlandırma işlevi sunuyor.
  • wLog APK

    wLog APK ile Android kullanıcıları seçtikleri kişilerin günlük etkinliklerini ayrıntılı olarak görebilirler.
  • Auto Call Recorder APK

    Auto Call Recorder, Android için otomatik arama kaydedicidir. Arama kaydetme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına tavsiyemizdir.