Autorun USB Helper

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,004 TOPLAM İNDİRME
1.07 MB DOSYA BOYUTU

Autorun USB Helper, Windows 7 ve Windows 8 üzerinde devre dışı bırakılan otomatik oynatma özelliğini geri getirmenize olanak sağlar.

Autorun USB Helper, daha önce otomatik oynatma özelliği devre dışı bırakılmış herhangi bir USB bellek için otomatik oynatma özelliğini tekrar aktifleştirmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Özellikle Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemleri üzerinde USB bellekler için devre dışı bırakılmış olan otomatik oynatma özelliğini geri getirmek için bu küçük boyutlu yazılımı deneyebilirsiniz.

Aynı zamanda Autorun USB Helper ile otomatik olarak çalışmasına izin vermek istediğiniz belirli dosyaları kendiniz seçebilirsiniz. Elle listeye ekleyeceğiniz dosyalar için doğrulama işlemlerini de kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Sistem tepsisinde çalışan ve sistem kaynaklarını neredeyse hiç kullanmayan Autorun USB Helper ile USB bellekleriniz için otomatik oynatma özelliğine tekrar sahip olabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Helper

    Bilgisayarınızda hangi programla çalıştığını bilemediğiniz formatta belgeler mi var? Bunlar için uygun programı araştırıp bulsanız bile nasıl temin edeceğinizi bilmiyorsanız File Helper açamadığınız her belge için uygun programı
  • USB Port Locked

    Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından herhangi bir flaş disk takılmasını engellemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • ISO to USB

    ISO to USB (ISO'yu USB'ye yazdırma) programı ile bootable (önyüklenebilir) USB disk oluşturabilirsiniz. Windows USB hazırlamak artık çok kolay.
  • USB Safe

    USB Safe ile USB belleğinizi şifreleyerek kilitleyebilirsiniz
  • HP USB Disk Storage Format Tool

    HP USB Disk Storage Format Tool, bilgisayarınıza takılı olan USB belleklerinizi formatlamanızı ve başlangıç diskleri oluşturmanızı sağlayan son derece yararlı ve ücretsiz bir program.
  • Copy USB Data

    Copy USB Data ile USB belleğinizdeki dosyaları kolayca kopyalayabilirsiniz
  • Free USB Guard

    Free USB Guard ile bilgisayarınıza o an bağlı olan tüm usb aygıtları takip edebilirsiniz.
  • A Bootable USB

    Bilgisayarınızda kolayca USB Windows kurulum diskleri yaratmak için bu programdan faydalanabilirsiniz.