Avast! SecureLine VPN

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,076 TOPLAM İNDİRME
21.22 MB DOSYA BOYUTU

Avast! SecureLine VPN ile internette özgürce dolaşabilirsiniz

Avast! SecureLine VPN kullanıcılara yasaklı sitelere giriş ve anonim gezinti yapma imkanı sunan bir VPN programıdır.

Güvenlik yazılımları konusunda hatrı sayılır bir üne sahip olan Avast! firması tarafından geliştirilen yazılım internet üzerinde özgürce gezinmenizi ve engelli sitelere giriş yapmanızı sağlıyor. Program bu işi internet trafiğinizi farklı coğrafi konumdaki bir sunucuya yönlendirerek gerçekleştirmekte. Bu sayede coğrafi kısıtlamalara sahip olan internet servislerinden yararlanabilmektesiniz.

Avast! SecureLine VPN internet üzerinde kişisel bilgi güvenliğinizi de sağlamaktadır. Normalde internet siteleri IP adresiniz aracılığıyla sizin hakkınızda bilgiler toplamakta ve bunları reklam gibi nedenlerle kullanmaktadırlar. Kötü amaçlı saldırılar ise IP adresinizi kullanarak şifre ve bilgi hırsızlığı yapabilmektedir. İşte Avast! SecureLine VPN bütün bu sorunlar için çözüm üretebiliyor. Program ile bağlanacağınız vekil sunucular gerçek IP adresiniz yerine vekil sunucunun IP adresini internet sitelerine gönderir ve bu sayede IP adresiniz maskelenir. Böylece gereksiz reklamlardan ve veri hırsızlığı girişimlerinden kurtulabilirsiniz. Avast! SecureLine VPN ayrıca Skype gibi sesli görüşme (VoIP) servislerinde de size görüşmelerinizin dinlenmemesi için bir güvenlik kalkanı oluşturur. 

Avast! SecureLine VPN kolayca kullanılabiliyor. Program üzerinden VPN hizmetini tek tıklamayla açıp kapatabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Avast! SecureLine VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,402 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

avast! SecureLine VPN uygulaması ile engellenen web sitelerine kolayca giriş yapabilirsiniz.

Avast’ın Sanal Özel Ağ (VPN) uygulaması SecureLine VPN ile Android akıllı telefonunuzda internette iz bırakmadan güvenli bir şekilde gezinebilirsiniz.

Dünyanın en çok güvenilen antivirüs yapımcıları tarafından geliştirilen VPN uygulaması ile webde anonim ve gizli bir şekilde gezinebilmenin yanı sıra engellenen web sitelerine de kolayca erişebilirsiniz.

Gizliliğinizi şifreleyerek hackerların verilerinizi çalmasına engelleyen, WiFi ağınızı güvenli hale getiren VPN uygulamasında güvenli bağlantınızı tek dokunuşla açıp kapamanızı sağlayan kontrol paneli bileşenini de içermektedir.

Avast SecureLine VPN uygulamasını 7 gün süre boyunca ücretsiz olarak kullanabilir, aylık 2.59 dolar veya yıllık 19.99 dolar ödeyerek premium aboneliğe geçebilirsiniz.

Erkan Calp

Avast! SecureLine VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,356 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Avast! SecureLine VPN ile internet güvenliğinizi sağlayabilirsiniz

Avast! SecureLine VPN kullanıcılara engelli sitelere giriş ve internet üzerinde anonim gezinti yapma imkanı veren, iOS işletim sistemlerine sahip iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz bir VPN uygulamasıdır.

Ülkemizde sıkça yaşadığımız internet yasakları nedeniyle yaygın olarak kullanılan YouTube ve Twitter gibi sosyal medya hizmetlerine erişebilmemiz mümkün olmuyor. Hem kullanıcıların özel ihtiyaçları hem de firmaların bu sosyal medya servislerini kullanarak reklam ve tanıtım işleri yürütmesi nedeniyle bu servisleri kullanmak doğal bir ihtiyaç. Bu nedenle bize yasaklı sitelere giriş yapabilmek içni özel bir çözüm gerekiyor. İşte Avast! SecureLine VPN bize bu konuda yardımcı olmakta.

Güvenlik yazılımları konusunda uzman olan Avast! firmasının geliştirdiği bir uygulama olan Avast! SecureLine VPN sayesinde internet üzerinde daha güvenli bir şekilde gezinti de yapabiliyoruz. Bu güvenlik Avast! SecureLine VPN hizmetiminin kimliğimizi ve coğrafi konumumuzu açığa çıkaran IP adresimizi gizlemesiyle sağlanıyor. Temelde internet üzerinde yaptığımız veri alışverişleri başka coğrafi konumda yer alan bir sunucuya yönlendiriliyor ve bu sunucu üzerinden internete erişiyormuşuz gibi internete bağlanabiliyoruz. Bu sayede gerçek IP adresimiz yerine vekil sunucunun IP adresi internet servisleriyle paylaşılıyor.

Avast! SecureLine VPN bize hangi coğrafi konumdan internete bağlanmak istediğimizi belirleme imkanı vermekte. Uygulamayı 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilmekte, sonrasında ise aylık 2.99 dolar, yıllık 19.99 dolar karşılığında servisi kullanmaya devam edebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Avast! SecureLine VPN

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
855 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Avast! SecureLine VPN, internete üzerinde yasaklanan sitelere güvenli ve kimliğinizi açığa çıkarmadan giriş yapmanızı sağlayan başarılı bir VPN programı.

Avast SecureLine VPN, Mac kullanıcılarının internet üzerinde özgürlüğünü ilan ederek hem kimliklerini ortaya çıkarmadan hem de güvenli bir şekilde gezinti yapmasını sağlayan yararlı bir VPN programı.

Online güvenliğinizi sağlayarak internet üzerinde rahatça gezmenizi sağlayan program, kullandığınız IP adresini farklı sunucular üzerinden alarak kim olduğunuzun bulunmasını engelliyor. Böylece internete farklı bir ülkeden bağlanıyor gibi hareket ederek ülkemizde yasaklanmış sitelere de rahatlıkla giriş yapabiliyorsunuz.

İnternet üzerindeki tüm aktivitelerimizin neredeyse takip edildiği günümüzde, bunun önüne geçerek hem kişisel bilgilerinizi korumak hem de internet üzerinde özgürce gezebilmek için bu tür bir VPN programına ihtiyacınız var. Özellikle geçtiğimiz yıl Twitter ve YouTube gibi dev platformlara ülkemizde uygulanan giriş yasağından sonra popüler hale gelen VPN programları arasında hem ücretli hem de ücretsiz seçenekler bulunuyor. Ücretsiz olanların bir çoğu limitli erişim ya da kota barındırırken, aylık ya da bir defya mahsus ücret ödeyerek satın aldığınız VPN programları hem daha hızlı internet sunucuları sunuyor hem de sınırsız olarak kullanma imkanı veriyor.

Avast SecureLine VPN Özellikleri:

  • Web üzerindeki tüm aktivitelerinizi gizleme
  • Bölgesel olarak uygulanan yasakları aşarak istediğinizi izleme
  • Kimliğinizi tamamen saklama
  • Kullanım kolaylığı

Tek bir tuş ile bağlanacağınız VPN programını yine tek bir tuş ile kapatabiliyorsunuz. Bu tür programları daha önce kullanmamış olsanız bile Avast SecureLine VPN'i rahatlıkla kullanabilirsiniz. Antivirüs programı ile yıllardır bilgisayarlarımızı koruyan Avast, SecureLine VPN ile internete giriş özgürlüğü ve güvenliğini kullanıcılara sunuyor. Programın 1 haftalık deneme sürümü tamamen ücretsiz. Fakat 1 haftalık süreden sonra kullanmaya devam etmek için ücret ödemeniz gerekiyor.

Mac kullanıcıları için ideal bir VPN programı olan Avast SecureLine VPN'i kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • Avast Internet Security 2019

    Avast Internet Security, bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi hem çevrimiçi hem de çevrimdışı ortamlarda karşılaşabileceğiniz tehlikelere karşı koruyan gelişmiş ve etkili bir güvenlik programıdır.
  • Avast Secure Browser

    VPN'li güvenli internet tarayıcısı Avast Secure Browser, webde 4 kata kadar daha hızlı ve reklamsız gezinme sağlar.
  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • Avast! Browser Cleanup

    Avast! Browser Cleanup ile tarayıcı ayarlarınızı değiştiren uygulamalardan kurtulabilirsiniz.
  • Hideman VPN

    Hideman VPN, girişi engellenen ve yasasklanan internet sitelerine kimliğinizi ortaya çıkarmadan anonim olarak giriş yapmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir VPN programıdır.
  • ProtonVPN

    ProtonVPN İndir: Windows bilgisayarlar için ücretsiz VPN programı
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz