Avea Mobil Hesap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı ödeyebiliyorsunuz.

Avea Mobil Hesap uygulaması, yeme – içme mekanlarında sadece Android telefonunuzu kullanarak hesabı en kısa ve güvenli yoldan ödemenize izin veren bir uygulama. Nakit para veya kredi kartına ihtiyaç duymadan harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Türkiye genelinde 20.000’den fazla noktada ödeme yapmayı destekleyen Avea Mobil Hesap uygulamasının oldukça pratik olduğunu söyleyebilirim. Hesabı istediğinizde ödeme yapmak için tek yapmanız gereken restoran çalışanına Avea Mobil Hesap uygulamasıyla ödeme yapacağınızı söyleemk ve getirdiği Setcard POS cihazında çıkan karekodu telefonunuzun kamerasıyla okutmak. Bu noktadan sonra tutar faturalı hat sahibiyseniz faturanıza yansıyor, faturasız hat sahibiyseniz TL’nizden düşme oluyor.

Avea Mobil Hesap uygulamasının çoğu yerde geçmesi güzel ancak keşke aylık kullanım limiti 50 TL olmasaydı.

Erkan Calp

Avea Mobil Hesap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Avea Mobil Hesap uygulaması ile restoranlarda hesabı kredi kartı veya nakit kullanmadan iPhone'unuzla ödeyebiliyorsunuz.

Avea Mobil Hesap, Setcard POS cihazı bulunan tüm yeme-içme mekanlarında kredi kartına veya nakte ihtiyaç duymadan hesabı ödeme kolaylığı sağlayan bir uygulama. Türkiye’de 20.000’den fazla noktada geçerli olduğunu da belirtmek gerek.

Setcard POS cihazı bulunan restoranlarda sadece iPhone’unuzu kullanarak hem güvenli hem hızlı hem de kolay bir şekilde hesabı ödemenize izin veren Avea Mobil Hesap uygulaması herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte hazırlanmış. Bu yöntemle ödeme yapmak için mekan çalışanına Avea Mobil Hesap uygulamasıyla ödeme yapacağınızı söylemeniz ve sonrasında POS cihazındaki QR kodu iPhone’unuzun kamerasıyla okutmanız kafi oluyor. Yalnız, aylık harcama limitiniz 50 TL.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avea Fırsat

    Avea Fırsat ile size özel kampanyalardan anında haberdar olursunuz.
  • Avea Cihaz Danışmanı

    Avea Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Avea Arabam

    Avea Arabam, arabanızı park ettiğiniz noktayı bulmanıza yardımcı olan bir mobil uygulama.
  • Avea Güvenlik

    Avea Güvenlik ile mobil cihazınızdaki bilgiler güvende.
  • Avea Müzik

    Avea Müzik ile yüz binlerce müzik mobil cihazınızda.
  • Avea Oyun

    Avea Oyun Türkçe içeriğe sahip olan bir mobil uygulama marketidir
  • Avea Seyahat

    Avea Seyahat ile seyahatlerinize yönelik tüm ihtiyaçlarınızı mobil cihazınız üzerinden kolayca karşılayabilirsiniz.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.