AvFX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

AvFX, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde videolarınızı düzenleyebileceğiniz kullanışlı ve esnek ayarlara sahip ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.

AvFX, iOS cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak kullanabileceği bir video düzenleme uygulamasıdır. Uygulamayı kullanarak etkileyici videolar oluşturabilie veya videolarınızın arkaplanlarına güzel müzikler ekleyebilirsiniz. Özellikle Instagram üzerinde yapacağınız video paylaşımları için kullanabileceğiniz uygulamayı diğer sosyal medya platformları üzerinde yapacağınız video paylaşımları için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Twitter, Facebook ve YouTube'u aktif olarak kullanarak sıkça videolar yüklüyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemenizi öneririm.

108 Farklı video efektine sahip olan uygulama ile kullanıcılar en beğendikleri efektleri videolarına kolayca ekleyebiliyor. Videolarınızın arkaplanlarına müzik eklemek için iPod kütüphanenizi kullanabilirsiniz. ayrıca videolarınızın uzunluğu uygulama üzerinden kolayca düzenleyebilirsiniz.

Filtre ve efekt ekleme dışında basit düzenleme araçları da bulunan uygulama kesme ve kırpma tarzındaki işlemleri yapabiliyorsunuz. Video kaydederken flashı açarak karanlıkta olan ensnelerin daha net görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında mikrofon ayarları, arkaplan müziği ve ekran oranları gibi diğer işlemleri de uygulama üzerinde düzenleyebiliyorsunuz.

Video çekmekten ve çektiğiniz videoları düzenlemekten keyif alıyorsanız AvFX tam aradığınız uygulama olabilir. Bir çok yararlı video düzenleme aracına sahip olan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Mobli

    Mobli iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen fotoğraf ve video paylaşma uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.