AVG Web TuneUp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
400 TOPLAM İNDİRME
0.2 MB DOSYA BOYUTU

AVG Web TuneUp uygulamasını kullanarak kendinizi internet üzerinden gelebilecek tehlikelere karşı koruyabilirsiniz.

AVG Web TuneUp uygulaması, internet gezintilerini daha güvenli ve kullanıcı gizliliğine önem verir hale getirebilmek için kullanabileceğiniz uygulamalar arasında yer alıyor. İnternet üzerinden bilgisayarınıza gelebilecek tehditleri siz daha web sitelerine girmeden engelleyen tarayıcı uygulaması, böylelikle web sitelerinin tehlike düzeylerini size göstererek ne kadar dikkatli olmanız gerektiğini ortaya koyabiliyor.

Dilerseniz internet sitelerinin sizi takip etmesini de engellemek AVG Web TuneUp'ın sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Kullanıcılara oldukça geniş bir seçenekler listesi sunan uygulama, böylelikle hangi sitelere ve servislere izin verip hangilerine vermeyeceğinize dair kontrolü de size bırakıyor. Cookie temizleme, tarihçe silme gibi genel bakım işlemleri de uygulamanın gerçekleştirebildikleri arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AVG PC Tuneup

    AVG PC Tuneup hem internet güvenliğinizi sağlayacak, hem internet hızınızı artıracak, hem de bilgisayar performansını yükseltecek çözümler sunuyor.
  • AVG Internet Security 2020

    AVG Internet Security bir yandan sisteminizi zararlı yazılımlardan korurken diğer yandan da gelişmiş sistem araçları yardımıyla bilgisayarınızı hızlandırır.
  • AVG Secure Browser

    AVG Secure Browser, Windows, Mac ve Android cihaz kullanıcıları için hızlı, güvenli ve daha gizli web tarayıcı.
  • Ad-aware Web Companion

    Ad-aware Web Companion programı sayesinde internet tarayıcınızın ana sayfası ve arama motorunun değişmesine engel olabilirsiniz.
  • ZenMate Web Firewall

    ZenMate Web Firewall, ücretsiz gelişmiş reklam engelleyici ve güvenlik duvarı.
  • Web Security Guard

    Web Security Guard, zararlı veya tehlikeli olarak belirlenen web sitelerine giriş yapmanızı önleyen başarılı bir güvenlik programıdır.
  • Adguard Web Filter

    Adguard Web Filter, tüm tarayıcılar üzerinde kullanabileceğiniz güçlü bir reklam ve açılır pencere engelleme programıdır.
  • httpres

    httpres ile web sitelerinin istatistiksel verilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.