AxessMobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Türkiye'nin modunuza göre kampanya sunan uygulaması

AxessMobil, kullanıcıların rutinlerini tanıyarak ona göre kampanyalar sunan Akbank uygulaması. Modunuza göre kampanyalara ulaşmanın yanı sıra Akbank kartlarınızla ilgili her şeyi kolayca takip edebildiğiniz harika bir finans uygulaması.

Akbank’ın Android platformunda ücretsiz kullanıma açtığı yeni uygulaması AxessMobil, Türkiye’nin kişinin moduna göre kampanya sunan tek uygulaması olarak öne çıkıyor. Uygulama, bulunduğunuz yere göre rutinlerinizi tanıyarak markaların tekliflerini karşınıza çıkarıyor. En çok harcama yaptığınız saatlerde bu teklifler güncelleniyor. Örneğin; her Pazar günü kahvaltıyı sevgilinizle dışarıda etmeyi seviyorsanız sabah evden çıktığınız anda uygulama en iyi kahvaltıyı en uygun fiyata yapabileceğiniz yerleri karşınıza çıkarıyor. Veya her gün ofise gitmeden soluğu bir kafede alıyorsanız günün o saatinde açıp kafeler listeleniyor. Veyahut o gün alışveriş modundasınız; tüm mağazaları çılgınlar gibi gezmek yerine indirimli ürünlerin olduğu mağazalar filtreleniyor. Öte yandan ürünlerini takip ettiğiniz özel markalar varsa markanın o anda bir kampanyası olup olmadığını görebiliyor, tatil biletinizi uygun fiyata almak için kampanya kovalamak zorunda kalmıyorsunuz.

Kişinin rutinlere göre özel kampanyalar sunmak dışında kredi kartı ödeme, ekstre ve harcamaların takibini yapma imkanı da veren AxessMobil uygulamasını hızlı ve güvenli ödeme sistemi olan mobil ödeme yapmak için de kullanabiliyorsunuz. Temassız POS cihazı olan tüm yerlerde cep telefonunuzla ödeme kolaylığı yaşayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

AxessMobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Modunuza göre kampanyalar, Akbank kredi kartlarınızla ilgili her şey AxessMobil uygulamasında.

AxessMobil, kişinin moduna göre kampanyalar sunan uygulaması. Akbank kredi kartı sahiplerinin kullanabileceği iPhone uygulaması, kişinin rutinlerini tanıyarak, Axess, Wings ve Neo’nun fırsatlarla dolu dünyasında o anda ilgilerini çekebilecek kampanyaları öncelikli olarak sunuyor. Ayrıca Akbank kartlarıyla ilgili her şeyi kolayca takip etmelerine imkan tanıyor.

Farklı bankaların kampanyaları bir arada sunan uygulamaları mevcut ancak Akbank’ın hazırladığı AxessMobil uygulaması bambaşka çalışıyor. O gün hangi moddaysanız uygulama da o moda geçiyor ve günün o saatine uygun kampanyaları karşınıza çıkarıyor. Örneğin; o gün akşam canınız alışveriş yapmak istedi ancak hangi mağazaları gezeceğinizi planlayamadınız. Uygulamaya alışveriş moduna geçtiğinizi belirtiyorsunuz. Markaların indirimli ürünlerini bulabileceğiniz mağazalar karşınıza çıkıyor. Mod dışında rutinlerinizi tanıyan bir uygulama Akbank AxessMobil. Şöyle ki; her hafta sonu aynı saatte yaptığınız bir şey varsa o gün o saatte yaptığınız aktiviteye uygun fırsatları sunuyor. Ayrıca markaları favorilerinize ekleyerek beğendiğiniz markaların zaman zaman yaptığı kampanyalardan da haberiniz oluyor.

Akbank AxessMobil uygulaması ile kampanyaları takip etmenin yanı sıra kredi kartı ödemesi yapabiliyor, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödeyebiliyor, harcamanlarınızı sektör bazlı inceleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • Maximum Mobil APK

    Maximum Mobil APK uygulaması, İş Bankası kart sahiplerinin kullanabildiği, kredi kartı işlemlerinden Cinemaximum sinema bileti satın almaya kadar birçok özellikle dolu.
  • Yapı Kredi Cüzdan

    Yapı Kredi Cüzdan, World'e özel kampanya ve fırsatları anlık olarak bildiren yenilikçi bir finans uygulaması.
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Yapı Kredi Mobil Bankacılık HD

    Yapı Kredi Mobil Bankacılık ile bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapı Kredi Mobil Bankacılık

    Yapı Kredi Bankası kullanıcılarının Android mobil cihazlarıyla internet şubesine erişebilecekleri resmi uygulama.