Baby Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
856 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Baby Book, bebeklerinizin büyüme süreçlerinde fotoğraflar ve videolar çekerek tek bir albüm içerisinde toplamanızı sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.

Baby Book, sade bir albüm uygulamasından çok daha fazlası olarak bebeğinizin çektiğiniz tüm fotoğraflarını ve videolarını bir arada tutarak istediğiniz an bakmanızı sağlayan yararlı bir uygulamadır.

Android cihazlarınız ile birlikte bebeğinizin istediğiniz an istediğiniz yerde fotoğraf ve videolarını çekerek albüm içine koyabilirsiniz. Daha sonra bu fotoğrafları uygulama üzerinden organize ederek istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Bebeğiniz için olşturduğunuz albümü arkadaşlarınız ve aileniz ile özel olarak paylaşımda bulunarak onlarında bebeğinizin fotoğraf ve videolarını görmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Özellikle bebeğiniz büyümeye başladıkça şekillenecek olan albüm, bebeğinizin gelişim dönemindeki tüm fotoğraf ve videoları dilediğini an görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Bebeğinizin en özel anlarını fotoğraf çekerek yerleştireceğiniz albümü hazırlamak ve uygulamayı kullanmak oldukça kolay.

Özellikler:

  • Kolayca bebek albümü hazırlama
  • Bebeğinizin en güzel ve özel anlarını kısa notlar ile birlikte albüme ekleme
  • Bebeğinizin fotoğraf ve videolarını özel olarak arkadaş ve aileniz ile paylaşma

Bebeğinizin tüm gelişim sürecindeki fotoğraflarını kullanarak güzel ve eğlenceli bir albüm oluşturmak için ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz Baby Book uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Baby Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Baby Book, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak bebeğinizin büyüme sürecinde çekeceğiniz tüm fotoğraf ve videoları tek bir albümde toplayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Bebeğinizin fotoğraflarını çekerek, bebek albümü oluşturmak oldukça zahmetli ve koruması güç bir iştir. Özellikle yıllar ilerledikçe fotoğrafları koruma daha da zorlaşır. Fakat artık bunu yapmanıza gerek yok. Baby Book ile bebeğinizin doğum anından itibaren çekeceğiniz tüm fotoğraf ve videolarını mobil cihazlarınız üzerinde oluşturacağınız bir albüme yerleştirebilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükten sonra ona güzel bir hediye olabilecek olan albüm sayesinde, çocuğunuzun bebeklik yıllarını istediğiniz an istediğiniz yerde bakabilir ve o anları tekrar yaşabilirsiniz.

Uygulama sayesinde en yakın dostlarınız ve aile bireyleriniz ile bağlantı kurarak, bebeğiniz için oluşturduğunuz albümü onlarla özel olarak paylaşabilir ve hep birlikte çekilen fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz.

Uygulama ile oluşturduğunuz albüm içerisine eklemiş olduğunuz fotoğraflar tarihe göre otomatik olarak sıralanarak, çocuğunuzun gelişim sürecini adım adım görmenizi sağlamaktadır. Fotoğraf albümü oluşturmanın en kolay ve en rahat yollarından bir tanesi olan Baby Book uygulamasını ücretsiz olarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Yıllar sonra bile ilk halinde, sorunsuz olarak koruyabileceğiniz albümü ömrünüz boyunca skalayarak sizin için en değerli kişilerden biri olan çocuğunuzun bebeklik yıllarını istediğiniz zaman hatırlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Pics

    Bebeğinizin doğduğu ilk andan itibaren fotoğraflarını çekerek güzel kolajlar hazırlamak istiyorsanız, Baby Pics uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Fat Baby Galaxy

    Fat Baby Galaxy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Baby Playground

    Baby Playground, çocukların severek oynayabileceği bir park kurma oyunu.
  • Baby Sleep Sounds

    Baby Sleep Sounds uygulaması sayesinde bebeğinizin kolayca uyumasını sağlayabilirsiniz.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Little Baby Doctor

    Little Baby Doctor, minik ve sevimli bebeklere bakacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • WiFi Baby Monitor

    WiFi Baby Monitor uygulamasıyla akıllı telefonlarınızı bebek monitörüne dönüştürebilirsiniz.
  • Baby Airlines - Airport City

    Baby Airlines - Airport City tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun.