Baby Full House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Bebeklerle dolu dolu günler geçir!

Baby Full House oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Bebeğin rüya evinde eğlenmeye hazır mısın? Günü bebeklerle geçirmenin ve büyük bir macera yaşamanın zamanı geldi. Tüm gün onlarla ilgilenerek güzel vakit geçirmelerini sağlamalısın. 

Emma, ​​Sophia, Olivia ve Kim onlarla ilgilenmeni bekliyorlar. Önce güzel kıyafetlerinin arasından istediğini seç ve giydir. Sonra oyun oynamaları için onları parka götür ve eğlencelerine ortak ol. Eve geldiklerinde üstleri kirlenmiş olacağıından önce güzel bir banyo yaptırmalısın. Daha sonra da bir kek ziyafeti onlara iyi gelecektir. Evde oynamalarına izin verirsen evi dağıtmaları en kaçınılmaz son olur.

Bu nedenle oyundan sonra evi de düzenlemelisin. Akşam olup yorgun düştüklerinde yataklarına yatırmalısın. Son olarak da onların çok sevdiği masalları okuyarak güzel bir uyku çekmelerini sağlamalısın. Onlara tuvalet eğitim vermeyi de ihmal etme. Unutma ki onlara en güzel örnek ve öğretici kişi sensin. Bu nedenle her şeyi dikkatlice ve temiz bir şekilde yap.

Mesela bahçeye güzel çiçekler dik ve onları sık sık sula. Ya da bahçedeki şişme havuzu su ile doldur ve keyifli vakit geçirirken serinlemelerini sağla. Güzel bir bakıcı olacağına inanıyorum. Hemen oynamaya başlamak için oyunu ücretsiz olarak indirebilirsin.

 

sedanur Bolat

Baby Full House

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Bebeklerle dolu dolu günler geçir!

Baby Full House oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.

Bebeğin rüya evinde eğlenmeye hazır mısın? Günü bebeklerle geçirmenin ve büyük bir macera yaşamanın zamanı geldi. Tüm gün onlarla ilgilenerek güzel vakit geçirmelerini sağlamalısın. Emin ol onlarla birlikte sen de eğleneceksin.

Emma, ​​Sophia, Olivia ve Kim onlarla ilgilenmeni bekliyorlar. Önce güzel kıyafetlerinin arasından istediğini seç ve giydir. Sonra oyun oynamaları için onları parka götür ve eğlencelerine ortak ol. Eve geldiklerinde üstleri kirlenmiş olacağıından önce güzel bir banyo yaptırmalısın.

Daha sonra da bir kek ziyafeti onlara iyi gelecektir. Evde oynamalarına izin verirsen evi dağıtmaları en kaçınılmaz son olur.Bu nedenle oyundan sonra evi de düzenlemelisin. Bebeklerin çamaşırlarıyla da sen ilgilenmelisin. 

Akşam olup yorgun düştüklerinde yataklarına yatırmalısın. Son olarak da onların çok sevdiği masalları okuyarak güzel bir uyku çekmelerini sağlamalısın. Onlara tuvalet eğitim vermeyi de ihmal etme. Unutma ki onlara en güzel örnek ve öğretici kişi sensin. Bu nedenle her şeyi dikkatlice ve temiz bir şekilde yap.

Mesela bahçeye güzel çiçekler dik ve onları sık sık sula. Ya da bahçedeki şişme havuzu su ile doldur ve keyifli vakit geçirirken serinlemelerini sağla. Güzel bir bakıcı olacağına inanıyorum. Hemen oynamaya başlamak için oyunu ücretsiz olarak indirebilirsin.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Baby Care & Dress Up

    Sevimli bebeklere bakmaya hazır ol!
  • Mr. Blocky White House Driver

    ABD Başkanı'nı güvenli şekilde isteğe noktalara götürün.
  • Baby Bunny - My Talking Pet

    Bebek tavşanın büyümesine yardımcı ol!
  • House Designer Fix & Flip APK

    House Designer Fix & Flip APK, ev tasarımı oyunu. Ev iç tasarım APK Android oyunu arayanlara tavsiyemizdir.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • House Flipper APK

    House Flipper APK, kendi tadilat firmanızı işleterek ev tasarımı yaptığınız eğlenceli bir oyun.
  • Modern House Craft PE

    Modern House Craft PE, MineCraft'a benzerliği ile dikkat çeken eğlenceli ve ücretsiz bir Android ev yapma simülasyonu.