Baby Pet Clinic Vet Doctor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.

Evcil hayvanları seviyorsanız ve evde onlara bakma imkanınız yoksa Baby Pet Clinic Vet Doctor oyunu bu özleminizi biraz dindirebilir. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Baby Pet Clinic Vet Doctor oyunuyla birlikte hasta hayvanları iyileştirin.

Veterinerlik oldukça zor fakat bir o kadar da hoş bir meslektir. Çünkü size gelen hastalar diğer doktorlara göre insanlar değil evcil hayvanlar. Bu hayvanların da tıpkı insanlar gibi bakıma ve sevgiye ihtiyacı var. Sizin bir veteriner olarak evcil hayvanları oldukça dikkatli muayene etmeniz ve onları iyileştirmeniz gerekli.

İlk olarak muayene için size gelen evcil hayvanların ateşini ölçmeli ve onları stetoskop ile dinlemelisiniz. Daha sonra ise hastalığını bulup onları iyileştirmelisiniz. İyileşen evcil hayvan hastalarınızı daha sonra yıkayabilir ve giydirebilirsiniz. Tüm işlemlerden sonra evcil hayvanları sahiplerine en iyi şekilde teslim etmelisiniz. Eğer evcil hayvanların sahipleri hizmetinizden memnun kalırsa sizi arkadaşlarına önerecektir. Bu sayede daha fazla unvan ve daha fazla müşteriye ulaşabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Baby Pet Clinic Vet Doctor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Baby Pet Clinic Vet Doctor, sizin küçük hayvan hastaları iyileştirmenizi ve onlara gerekli bakımı yapmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Küçük dostlarımızda yeri geldiğinde hasta oluyorlar. Evet, hayvan dostlarımızdan bahsediyorum. Onların iyileşmesi için gerekli olan ilaçları ve gerekli olan bakımı ancak bir veteriner yapabilir. iPad ve iPhone cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz  Baby Pet Clinic Vet Doctor, size veteriner olma fırsatı tanıyor.

Baby Pet Clinic Vet Doctor oyununda bir veteriner olarak kendi muayeneniz bulunmakta. Bu muayeneye küçük dostlarınızı kabul ediyor ve onları iyileştirmeye çalışıyorsunuz. Her çeşit hayvanı kabul ettiğinizi bu muayene, hayvan sahipleri tarafından çok beğeniliyor. Siz de iyi bir veteriner olarak işinizi en üst seviyede yapıyorsunuz. Bu yüzden misafirleriniz hiç eksik olmuyor.

Muayenenize gelen hastaları öncelikle gözlemlemelisiniz. Bazı testler yapmalı ve test sonuçlarına göre küçük dostlarınızın hastalıklarını bulmalısınız. Ateşlerini ölçtükten ve onları dinledikten sonra da hastalıklarını geçirecek ilaçlar vererek onları taburcu etmeniz lazım. Küçük dostlarımız doktordan biraz kokuyor olabilirler. Bu yüzden onları ürkütmeden sevimli bir şekilde muayenenizi yapmanız gerekli.

Baby Pet Clinic Vet Doctor oyununda küçük dostlarımızın ilaçlarını yaptıktan sonra onları temizleyebilirsiniz. Birkaç şampuan damlası ve bol su ile birlikte hayvan dostlarımız tertemiz olacak. Misafirlerinizin hastalığını giderdiğinize ve onların bakımlarını yaptığınıza göre göreviniz bugünlük sona eriyor. Diğer günlerde daha sevimli misafirlerinizi kabul ederek muayenenizi açabilirsiniz. Veterinerlik hayatınızda başarılar dileriz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puppy House Clinic Vet Doctor

    Bir veteriner olarak köpek yavrusu hastalarınızı kabul edin ve onları iyileştirmeye çalışın. Eğer iyi bir veteriner olursanız tüm köpek yavrularını iyileştirebilirsiniz.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Little Baby Doctor

    Little Baby Doctor, minik ve sevimli bebeklere bakacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • The Walking Pet

    The Walking Pet, Android için tasarlanmış, Ketchapp imzalı bir beceri oyunu.
  • Dentist Mania: Doctor X Clinic

    Dentist Mania: Doctor X Clinic'te dişçi muayenehanesi işletiyoruz ve hastaların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz.
  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Dr. Cares - Amy's Pet Clinic

    Yeni hayvan kliniğinde hayvanları tedavi ederken veterinere yardım et.
  • Toca Pet Doctor

    Toca Pet Doctor, yardıma ihtiyacı olan evcil hayvanları tedavi edeceğiniz çocuklara özel eğitici bir Android uygulamasıdır.