Baby Pics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Bebeğinizin doğduğu ilk andan itibaren fotoğraflarını çekerek güzel kolajlar hazırlamak istiyorsanız, Baby Pics uygulamasını kullanabilirsiniz.

Baby Pics uygulaması ile Android cihazlarınızdan bebeğinizin gelişimi süresince fotoğraflarını çekerek birbirinden güzel kolajlar hazırlayabilirsiniz.

Bebek sahibi olmak isteyenler ve doğum için gün sayanların hoşuna gideceğini düşündüğüm Baby Pics, hamilelik ve bebeğin gelişimi süresince çekeceğiniz değerli anlarından oluşan kolajlar hazırlamanıza olanak tanıyor. Çocuğunuzun ilerleyen zamanlarda göreceği ve ona gerçekten değerli bir anı olarak bırakabileceğiniz kolajlar sunan Baby Pics uygulamasında, fotoğraflara harika etiketler ve çıkartmalar da ekleyebiliyorsunuz.

Fotoğrafları kişiselleştirmenize olanak tanıyan ve metin eklemenize imkan tanıyan Baby Pics uygulamasında, fotoğrafın çekildiği tarihi, bebeğinizin kaç aylık veya haftalık olduğunu yazabilirsiniz. 1000’in üzerinde çıkartma ve etiket seçeneği sunan Baby Pics uygulamasında, oldukça güzel filtreleri de kullanabilirsiniz. Hazırladığınız kolajları sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamaları üzerinden sevdiklerinizle paylaşmanıza izin veren Baby Pics uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lifecake

    Lifecake ile çocuklarınızın fotoğraflarını arşivleyerek hoş bir hatıra olarak saklayabilirsiniz.
  • picq

    Android akıllı telefon ve tabletleriniz için fotoğraf kolajı yapma uygulaması arıyorsanız bu ücretsiz uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • UNUM

    İnanılmaz fotoğraflar ortaya çıkarabileceğiniz bir yardımcı uygulama
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Frame Free

    Android cihazınızda bulunan fotoğraf ve resimlerinizle kolajlar yapabilmek için bu ücretsiz fotoğraf kolajı uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Retrocam Collage

    Retrocam Collage, Android kullanıcılarının hizmetine sunulan bir kolaj yapma uygulaması.
  • Fuzel Collage

    Fuzel Collage, Android telefonlar için ücretsiz, Türkçe kolaj yapma uygulaması.