Backflip Madness

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
440 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

Backflip Madness, akrobatik hareketler yaparak eğlenebileceğiniz oynaması son derece heyecanlı bir Android oyunu.

Backflip Madness, farklı yerlerde akrobatik hareketler ile şov yapacağınız eğlenceli bir Android oyunu. Eğer akrobasiye ilginiz varsa yada farklı oyunlar oynamak istiyorsanız bu oyun sayesinde hem güzel vakit geçirebilir hem de eğlenebilirsiniz.

Yaparken kendinizin bile şaşıracağı akrobasi hareketleri içinde geriye taklalar ve saltolar yapacaksınız. Oyunun en güzel yanı ise bu hareketleri her defasında farklı bir yer ve mekanda yapmanız. Aksi taktirde oyundna çok daha hızlı sıkılabilirdiniz. Gerçekçi hareketler sayesinde heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan Backflip Madness'daki amacınız çok basit. Şovunuzu en iyi şekilde yapmak. Şovun iyi olması için ise tehlikeli ve etkileyici akrobasi hareketleri yapmanız gerekiyor.

3 farklı zorluğa sahip olan oyunda başarımları elde etmek için oldukça uğraşabilirsiniz. Yaptığınız tüm hareketleri yeniden izleme fırsatı bulunuyor. Bu sayede hareket halinde neler olup bittiğini detaylı olarak izleyebiliyorsunuz. Ücretli olmasına rağmen vereceğiniz 2 TL'yi hakketiğini düşündüğüm oyunu mutlaka satın alarak oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Backflip Madness

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
17.4 MB DOSYA BOYUTU

Backflip Madness, spor oyunları oynamaktan keyif alanların bayılacağını düşündüğüm heyecanlı ve eğlenceli bir iOS akrobasi oyunu.

Backflip Madness, spor turnuva ve şampiyonalarında görme fırsatı yakaladığımız akrobatik hareketleri yapma fırsatını bizlere sunan başarılı ve ücretli bir iOS oyunu. Takla ve saltoların havada uçuştuğu oyunda amacınız bir çok farklı akrobasi hareketini başarı ile yapabilmek.

Extrem spor olarak geçen akrobasiye ilgi duyuyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Oyundaki tecrübe ve yeteneğinize göre 3 farklı zorluk seviyesinden birini seçerek hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz. Oyunun en kötü yanı ise ücretli olması. Bu nedenle 2.11 TL ödeyerek oynayabilirsiniz.

Eğer evde kendi başınıza taklalar atmak isteyip atamıyorsanız bu oyunu mutlaka oynayın. Her defasında farklı mekanlarda akrobasi hareketleri yapacaksınız. Oldukça gerçekçi grafiklere sahip olan oyunda zaman zaman sanki taklaları kendiniz atıyormuş gibi heyecanlanabilirsiniz.

Oyundaki karakterinizi ister normal kıyafet ile isterseniz de ninja kıyafetleri ile yönlendirebilirsiniz. Akrobatik hareketler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyu narıyorsanız Backflip Madness'ı iPhone ve iPad'lerinize mutlaka indirin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Penalty Madness

    Kaleye uzun mesafeden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Solitaire by Backflip

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz solitaire oyunudur.
  • Hamster: Attack

    Google Play Store mağazasında en popüler oyunları geliştiren Backflip, Hamster: Attack oyunuyla da oynayanlara oldukça eğlenceli vakit geçirtecek. Bu oyunu elinizden düşüremeyeceksiniz.
  • Ninja Madness

    Ninja Madness, eğitim sürecinden sonra samuraylarla kapıştığınız bir ninja oyunu.
  • Gangster Granny 2: Madness

    Gangster Granny 2: Madness ilginç bir aksiyon oyunudur
  • Rooms of Doom: Minion Madness

    Rooms of Doom: Minion Madness mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • TMNT: Mutant Madness

    TMNT: Mutant Madness Android İndir: Efsanevi çizgi film Ninja Kaplumbağalar'ın mobil oyunu
  • Tower Madness 2

    Tower Madness 2, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir kule savunma oyunu.