Bad Banker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Bad Banker, sayıları belirli bir mantığa göre sıralamayı ve onlardan iyi bir kazanç elde etmeyi amaçlayan bir oyun.

Bad Banker oyunu ile bankerlik hakkında çok fazla olmasa da yeteri kadar bilgi sahibi olabilirsiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bad Banker, sizi sayılarla fazla içli dışlı yapacak.

Oldukça basit bir mantıkla çalışan Bad Banker, karşınıza çıkan sayıları verilen panoya yerleştirmenizi amaçlıyor. Oyun size birkaç sayı verdikten sonra sayıları toplamanız için de bir patlatma aracı veriyor. Bu araçlar birlikte sayıları birleştiriyor ve daha büyük bir sayıya ulaşıyorsunuz. Bu şekilde sürüp giden Bad Banker oyununda sayıları doğru bir şekilde yerleştirmeniz ve oldukça iyi rakamlara ulaşmanız gerekli.

Bad Banker, sayılarla ulaştığınız başarıya göre sizi belirli bakiyelerde banker yapıyor. Ne kadar fazla bakiyeye ulaşırsanız o kadar fazla zengin oluyorsunuz. Bad Banker oyununda bakiye sadece sizin zenginliğinizi göstermekle de kalmıyor. Oyun içerisindeki bakiyeniz ile birlikte Bad Banker'ın bazı özelliklerini aktif edebiliyorsunuz. Bulmaca oyunları arasında oldukça dikkat isteyen Bad Banker'ı hemen şimdi indirip deneyebilirsiniz. Bu arada bizden söylemesi, banker olmak hiç kolay değil!

Uğur Sağlam

Bad Banker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
17.7 MB DOSYA BOYUTU

Bad Banker, sayıları belirli bir şekilde sıralayıp puan kazanabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca oyunu ile bankerliği birleştirdiğinizde karşınıza Bad Banker çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bad Banker oyunu sayesinde hafızanız gelişecek.

Bad Banker oyununu indirdikten sonra yapmanız gereken tek işlem sayıları panoya yerleştirmek. Oyun size sürekli çeşitli rakamlar gönderiyor ve sizin bu rakamları panoya düzenli bir şekilde yerleştirmeniz lazım. Eğer işe yarayan bir mantık oluşturmazsanız ilerleyen bölümlerde gönderilen rakamları koymak için panoda yer bulamayabilirsiniz. Rakamları yerleştirdikten sona Bad Banker oyunu banker olabilmeniz için size bomba aracı yolluyor. Bu araç sayesinde panoya yerleştirdiğiniz rakamları birleştiriyorsunuz. Ne kadar fazla rakamı birleştirirseniz o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlara göre de bankerlik seviyeniz artıyor.

Bad Banker, oyun içerisinde yer alan yardımcı özellikleri ile birlikte zorlandığınız anlarda size yardım ediyor. Bu özellikler sizin oyundaki başarınıza göre geliyor. Sonra "neden bana Bad Banker yardım etmiyor" diye söylenmeyin. Boş vakitlerinizde hem eğleneceğiniz hem de kendiniz geliştireceğiniz Bad Banker oyununu hemen şimdi indirin ve oynayın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Banker: Star of Las Vegas

    Banker: Star of Las Vegas ile Android cihazlarınızda Poker keyfi yaşayın, arkadaşlarınızla takım kurun ve bankacıya karşı mücadele edin!
  • Bad Piggies APK

    Bad Piggies APK, bulmaca türünde Türkçesi Kötü Domuzcuklar oyunu olan eğlenceli bir yapım. Angry Birds'ün yapımcılarından gelen oyun ücretsiz!
  • Bad Piggies HD

    Belirtilen hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Breaking Bad: Empire Business

    Breaking Bad: Empire Business mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bad Hotel

    Bad Hotel, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz müzikal bir kule savunma oyunudur.
  • Really Bad Chess

    Really Bad Chess Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sıra dışı bir satranç oyunudur.
  • Bad 2 Bad: Delta

    Aksiyon dünyasında ilerlemeye çalışacağız.