Bad Piggies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,496 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Bad Piggies APK, bulmaca türünde Türkçesi Kötü Domuzcuklar oyunu olan eğlenceli bir yapım. Angry Birds'ün yapımcılarından gelen oyun ücretsiz!

Bad Piggies APK, Rovio tarafından üretilen ve yine fizik kurallarına dayalı olan bir oyun bu kez domuzcukları konu alıyor. Kötü Domuzcuklar oyunu oynaması ücretsiz!

Bad Piggies APK İndir

Oyunda içinde domuz ya da domuzcukların bulunduğu araçlar yapmak gerekiyor. Ya da bazen sadece domuzcuklarla oynayabiliyorsunuz. Ancak araç tasarlamak ve aracı pratikte de kullanabilmek oyunun temeli. Elinizdeki parçalarla bir araç meydana getiriyor ve bölümün istediği materyalleri almaya çalışıyorsunuz. Bu noktadaki başarınız da yıldız olarak size dönüyor.

Tabii ki tüm bunların nedeni kuş yumurtaları!

Oyunda 200'den fazla farklı bölüm var. Bu bölümlerde uçmak, sürmek ve çarpışmaların tadını çıkarmak mümkün. Eğer her bölümü üçer yıldızla bitirirseniz yapboza dayalı 40'dan fazla bölüm daha geliyor. Bunların yanı sıra yaratıcılığa dayalı dokuz bölüm var.

Motorlardan kanatlara kadar toplam 42 parça oyunda kullanılabilir ve bu parçalardan oluşan araçlar yapılabilir.

  • Uçuş/sürüş/çarpışma eğlencesi ile dolu 200’den fazla seviye
  • Üç yıldız alarak 40’tan fazla özel seviyenin kilidini açılabilir
  • Ücretsiz güncellemeler!
  • Yaratıcılığınızı geliştiren 9’dan fazla sandbox seviyesi
  • On kafatası toplayarak kilidi açılabilir ultra özel, ultra gizli, ultra zor sandbox seviyesi!
  • En güçlü makineyi yapmak için 42 obje: Motorlar, kanatlar, fanlar, roketler, şemsiyeler, balonlar ve çok daha fazlası!

Mekanik domuz: Yardıma mı ihtiyacınız var? Küçük domuzcuk sizin için inşa eder. Mekanik domuzcuk sizin için taşıma aracını önceden monte eder. Tek yapmanız gereken onu sürmek! Üç yıldız almak için tasarımında ince ayar yapın.

 

Onur Şendere

Bad Piggies

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,236 TOPLAM İNDİRME
50.9 MB DOSYA BOYUTU

Bad Piggies, Rovio'nun fizik kurallarına dayanan ve domuzcukları konu alan yeni oyunu.

Bad Piggies, Rovio tarafından üretilen ve yine fizik kurallarına dayalı olan bir oyun bu kez domuzcukları konu alıyor.

Oyunda içinde domuz ya da domuzcukların bulunduğu araçlar yapmak gerekiyor. Ya da bazen sadece domuzcuklarla oynayabiliyorsunuz. Ancak araç tasarlamak ve aracı pratikte de kullanabilmek oyunun temeli. Elinizdeki parçalarla bir araç meydana getiriyor ve bölümün istediği materyalleri almaya çalışıyorsunuz. Bu noktadaki başarınız da yıldız olarak size dönüyor.

Tabii ki tüm bunların nedeni kuş yumurtaları!

Oyunda 60 farklı bölüm var. Bu bölümlerde uçmak, sürmek ve çarpışmaların tadını çıkarmak mümkün. Eğer her bölümü üçer yıldızla bitirirseniz yapboza dayalı 30 bölüm daha geliyor. Bunların yanı sıra yaratıcılığa dayalı dört bölüm var.

Motorlardan kanatlara kadar toplam 33 parça oyunda kullanılabilir ve bu parçalardan oluşan araçlar yapılabilir.

Onur Şendere

Bad Piggies

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Bad Piggies, kızgın kuşların düşmanı domuzcuklar için birbirinden ilginç araçlar ürettiğiniz bir bulmaca oyunudur.

Bad Piggies, kızgın kuşların baş düşmanı yeşil domuzcuklar için birbirinden acayip araçlar üreterek onları başlangıç çizgisinden bitiş çizgisine ulaştırmaya çalıştığımız bir bulmaca oyunu.

Angry Birds serisinin yaratıcıları tarafından ücretsiz olarak sunulan oyunda kızgın kuşlar yerini domuzcuklara bırakıyor. Oyunda tekerlek, şişe, şemsiye, motor, tnt, balon, roket, halat gibi objeleri kullanarak domuzcuklar için birbirinden ilginç araçlar üretiyoruz. Üretim aşamasında kutucuklar çıkıyor ve ekranın aşağısında yer alan nesneleri kutucuklara getirerek domuzcuğumuzun kullanacağı aracı ortaya çıkarıyoruz.

Domuzcukları yaratıcılığımızı kullanarak ürettiğimiz araçlara bindirdiğimiz oyunda 200’den fazla bölüm bulunuyor. Bölümü tamamladığımızda tek yıldız veriliyor ve tamamlama süremize, hasar alma durumumuza, araç üretiminde gerekli parçaları kullanıp kullanmadığımıza göre puanımız değişiklik gösteriyor. 200 bölümün haricinde 36 bölümü görmek için tüm yıldızları kazanmamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Fishdom APK

    Fishdom APK, balık oyunları oynamayı sevenlerin bırakamayacağı büyüleyici su altı dünyasında geçen bir bulmaca oyunu. Balık oyunu internetsiz oynanabiliyor.
  • Robbery Bob 2 APK

    Robbery Bob APK, en çok oynanan hırsızlık oyunu. Robbery Bob 2 APK Android oyunda evlenme planı yapan bir hırsıza yardım ediyorsunuz.
  • Gardenscapes APK

    Gardenscapes APK, karakter animasyonlarıyla dikkat çeken kaliteli grafiklere sahip 3'lü eşleştirme oyunu.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Akinator APK

    Akinator ücretsiz oynanabilir Türkçe bilmece oyunu. Sorularla tahmine dayalı süper eğlenceli Android oyunu Akinator, yapay zekadan güç alıyor.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • Snake io APK

    Snake io APK, klasik yılan oyununu online ve farklı modlarla oynanan çok daha heyecanlı sürümü. Yılan oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz de oynanıyor.