Bad Shortcut Killer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME
1.68 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki artık kullanılamayan ve işlevsiz kısayolları bulmak ve temizlemek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Bilgisayarlarımızda bulunan program ve dosyalar için yaratılmış olan kısayollar maalesef bir kaç yedekleme ve uzun süreli kullanımın ardından giderek karman çorman hale gelirler ve yüzlerce kullanılamaz halde kısayol tüm klasörleri doldurur. Zira dosyaların yerlerinde değişiklik olduğu anda kısayolların boşa çıkmaları bu soruna sebep oluyor ve çalışmayan kısayolları temizlemek kullanıcılar için zaman zaman zorlayıcı olabiliyor.

Bad Shortcut Killer gibi programlar sayesinde bu işlem çok daha kolay hale geliyor ve sisteminizde bulunan kullanılamaz haldeki kısayol dosyaları otomatik olarak temizlenebiliyor. Programın arayüzü çok kolay kullanılır bir şekilde hazırlanmış ve aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor. Açtıktan sonra tek yapmanız gereken "Find Bad Shortcuts" butonuna tıklamak ve uygulamanın tüm boşa çıkmış kısayolları tespit etmesini beklemek.

Maalesef sadece başlat menüsü, masaüstü ve başlangıç klasörü içerisinde tarama yapabilen program, diğer disklerinizde bulunan dosyalar ya da başka dizinleri tarayamıyor. Eğer bilgisayarınızdaki düzensizlikten şikayet ediyorsanız göz atmanız gerektiğine inanıyorum.

Herhangi bir performans sorununa sahip olmayan uygulama oldukça hafif ve bilgisayarınızı zorlamadan tüm işlemleri tamamlayabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Click App Killer

    Bilgisayarınızda size yanıt vermeyen, donan programları, uygulamaları ve pencereleri anında kapatabilmeniz için gerekli olan sadece tek bir tıklama.
  • ShortCut

    ShortCut, en sık kullanılan sistem araçlarına, uygulamalara ve klasörlere tek yerden ulaşmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
  • Macrorit Disk Scanner

    Macrorit Disk Scanner, sabit diskiniz üzerinde yer alan bozuk kesimleri (bad sectors) bulabileceğiniz ücretsiz bir sabit disk tarama programıdır.
  • UVK - Ultra Virus Killer

    Alternatif ve ücretsiz bir antivirüs yazılımına ihtiyaç duyan Windows kullanıcılarına sistem onarma özellikleriyle de yardımcı olan bir program.
  • Shortcut Cleaner

    Shortcut Cleaner ile zararlı yazılımlar tarafından oluşturulan kısayolları silebilirsiniz
  • Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover

    Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover ile
  • Autorun Shortcut USB Virus Remover

    Autorun Shortcut USB Virus Remover ile USB belleklerinizdeki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • Shortcut Creator

    Shortcut Creator, bilgisayarlarımızda sıkça kullandığımız bilgisayarı kapama, yeniden başlatma, uygku moduna alma ve ekranı kilitleme gibi seçeneklerin kolayca masaüstü kısayolunu oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.