Badminton Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Hızlı tenis benzeri mobil oyun

Badminton Stars, mobil platformdaki en hızlı raket sporları oyunu. Tenis benzeri oyunlardan badmintonı harika oynayan genç hiperaktif sporcuların yer aldığı odaklanma ve reflekslere dayalı süper eğlenceli bir mobil spor oyunu. Şehirde başlayan ulusal şampiyonlukla sonuçlanan uzun bir kariyer sizi bekliyor. Kaybetme lüksünüzün olmadığı turnuvalara girmeye hazır mısınız?

Çizgi film stili grafikler sunmasına karşın her yaştan kişinin keyifle oynayacağı badminton oyunu Badminton Stars, maçlarda farklı hareketler yapan, hiperaktif genç sporcuları bünyesinde barındırıyor. Görünümleri bir hayli ilginç olan, yerinde duramayan genç karakterlerden favorinizi seçip direkt kariyerinize başlıyorsunuz. Tek oyunculu modda uzunca bir kariyer sizi beklerken, turnuvalarda en iyi badminton oyuncularına karşı oynuyorsunuz. Maç kazandıkça karakterinizin kıyafetlerini değiştirebiliyor, evini kupalarla süsleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Badminton Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
132 MB DOSYA BOYUTU

Hızlı badminton maçlarına hazırlanın.

Badminton Stars, mobil platformda karşılaştığım en hızlı raket sporları oyunu. Tek dokunuş basit kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz tenis benzeri mobil oyunda maçları almak için odaklanma gücünüzü ve reflekslerinizi açığa çıkarmanız gerekiyor. Grafikler biraz küçüklere hitap ediyor lakin oynanış son derece keyifli! Zaman geçirmelik oyunlar arasına alınabilir.

Son derece hızlı, enerjik, maç yapma arzusuyla yanıp tutuşan genç sporcuların yer aldığı eğlence dozu yüksek badminton oyunu Badminton Stars. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren spor oyunu, mahalleler arasında başlayan ulusal şampiyonlukla sonlanan derin bir kariyer modun yanında turnuvalar içeriyor. Oynayış tarzınıza uygun oyuncu profili yaratabiliyorsunuz. Maç aldıkça hem oyuncunuz hem de oyuncunun evi için özelleştirme seçeneklerinin kilidi açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Stick Badminton

    Tenis benzeri arcade spor oyunu
  • Badminton

    Badminton, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çeşit tenis oyunu.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Badminton 3D

    Badminton 3D, son yılların popüler sporlarından biri olan badminton merkezli hazırlanmış bir spor oyunu.
  • Badminton League

    Zevkli ve sürükleyici bir badminton oyunu
  • Tennis Stars

    Mobil cihazımız da gerçekçi tenis maçları yapacağız.
  • French Open: Tennis Games 2018

    Gerçek tenis deneyimi yaşayabileceğiniz bir mobil oyun
  • AO Tennis

    Avustralya Açık turnuvası resmi oyunu