Bag It!

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Bag It!, alışveriş çantanız içerisine yerleştireceğiniz farklı ürünleri eşleştirerek bölümleri tamamlayacağınız eğlenceli bir Android oyunudur.

Bag It!, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.

Oyunda amacınız alışveriş çantanız içerisine yerleştireceğiniz ürünleri seçmek ve ürünleri düzenlerken kırılabilecek olanların alt sıralara gelmemesine dikkat ederken bir yandan da ürünleri eşleyerek bölümleri geçmenize yetecek kadar puan toplamaktır.

Yeteneklerinizi test edebileceğiniz 100'den fazla bölümün yer aldığı oyun içerisinde ayrıca sınırsız bir şekilde oynayabileceğiniz 3 farklı oyun modu daha yer almaktadır.

Ayrıca oyun içerisinde kilidini açtırabileceğiniz 30'un üzerinde başarım ve diğer oyuncuların almış olduğu puanlarla kendi almış olduğunuz puanları karşılaştırabileceğiniz bir liderler listesi de yer almaktadır.

Android cihazlarınız üzerinde oynyabileceğiniz farklı, eğleneceli ve zorlu bir bulmaca oyunu arıyorsanız Bag It!'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Bag It!

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
36.3 MB DOSYA BOYUTU

Bag It!, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zorlu bir bulmaca oyunudur.

Bag It!, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükleyici ve aynı zamanda bir o kadar da zor olan bir bulmaca oyundur.

100'den fazla zorlu bölümün yer aldığı oyunda amacınız alışveriş çantanızı düzenlemek ve bunu yaparken ürünleri eşleştirerek kazanacağınız altınlarla sonraki bölümlerin kilidini açtırmaktır. Burada zor olan kısım ise farklı ürünlerden sağlam olanlara alışveriş çantasının alt tarafında, kırılabilecek olanlaraysa alışveriş çantasının üst bölümlerinde yer vermenizdir. Bunun nesi zor diyenleri şimdiden duyar gibiyim ama neyin zor olduğunu merak ediyorsanız hemen oyunu denemenizi öneririm.

Yıldız sisteminin yer aldığı bölümlerin tamamını 3 yıldız alarak geçmeyi hedeflerseniz oyunun aslında ne kadar da zor olduğunu bir kez daha anlamış olursunuz.

Normal bölümlerin dışında, sınırsız olarak oynayabileceğiniz üç farklı oyun modu da Bag It! adlı bulmaca oyunu içerisinde yerini almıştır. Ayrıca kullanıcıların kilidini açtırabileceği 30'dan fazla başarım ve liderler listesi gibi farklı özelliklerde oyunculara sunulmaktadır.

Zorlu bir bulmaca deneyiminde yeteneklerinizi test etmek isterseniz Bag It!'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Switch It

    Switch It, ışın saçan tüm noktaları birleştirmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Fill It

    Fill It, size verilen şekildeki boşlukları boyamanızı amaçlayan mobil bir bulmaca oyunudur.
  • Roll With It!

    Roll With It! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Shift It

    Shift It, renkleri bir araya getirmeyi konu alan bir bulmaca oyunu.
  • Slugterra: Slug it Out!

    Slugterra: Slug it Out! ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Spot it

    Spot it, Android işletim sistemiyle çalışan akıllı cihazlarında kullanabileceğimiz bir tür bulmaca oyunudur.