Balloon Villain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Balloon Villain, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.

Balloon Villain, sizi kısa süreli oynamada bile bağımlı yapabilecek bir balon patlatma oyunu. Elindeki sapanla Can karakterine yardım ettiğimiz oyun, hiç sıkılmadan boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz özelliklere sahip. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden rahatlıkla oynayabileceğiniz Balloon Villain oyununda zorlu bölümlerle karşılaşmaya hazır olun.

Elinde sapan olan bir karakterimiz var. Adı Can. Görevi ise balon patlatmak. Biz de ona yapması gereken görevlerde yardım ediyoruz. Tek yapmamız gereken ekrana dokunup taş atmak. Başlangıçta kulağa kolay gibi geliyor değil mi? İşin içerisine çeşitli faktörler girdiğinde hiçbir şey sandığımız kadar kolay olmuyor. Bu durum Balloon Villain oyunu için de geçerli. Oyunu indirip başladığımızda öncelikle bir tutorial ile karşılaşıyoruz. Burada bize oyunla ilgili çeşitli bilgiler veriliyor. Çok fazla uğraşmadan oyunun nasıl oynandığını kısa sürede anlıyoruz. Daha sonra ilk bölümle başlıyoruz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken şeyler var. Birincisi rüzgar faktörünü önemsememezlik etmeyin, ikincisi balonların dağılımına dikkat edin. Yanlışlıkla bir balon vuracak olursanız anında kaybediyorsunuz.

Oyunun çok güzel bir atmosferde oynandığını söylemeliyim. Zira oyunu çekici kılan önemli özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum. Yapmamız gereken görevlerde giderek artan zorluklarla karşılaşıyoruz. Bazen tek bir renk balon, bazen sırasıyla vurmamız istenen balonları, bazen de bize rastgele verilen balonları vurmamız gerekiyor. Görevlerimiz sırasında sıradışı balonlar görürsek de şaşırmayalım. Görevleri bitirdikçe dünyanın dört bir yanındaki metropollere seyehat ediyor ve yeni görevleri farklı yerlerde yapmaya çalışıyoruz. Zamana karşı yarıştığımızı da unutmayalım.

Balloon Villain her haliyle eğlenceli ve uzun süreli oynanabilecek bir oyun olmuş. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Balloon Villain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Balloon Villain, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.

Balloon Villain, elindeki sapanla balonları patlatmaya çalışan Can karakterine yardım ettiğimiz bir balon patlatma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, her yaştan insanın keyifle vakit geçirebileceği özellikler var. Zorlu bölümlerin tadını çıkarmaya hazırlanın.

Oyuna biraz daha ayrıntılı bakacak olursak, öncelikle çok güzel bir atmosferde oynadığımızı söylemeliyim. Grafikler oyunu daha çekici hale getiriyor. İngilizce ve Türkçe seçeneği arasında istediğimiz zaman geçiş yapabiliyoruz. Oyundaki müzikler de fena olmamış. Ayrıca İngilizce'ye geçtiğimizde Can karakterinin adı Andy olarak değişiyor. Geliştiriciler küçük ayrıntıları da unutmamış. İlk oyuna girdiğinizde bir tür tutorial ile karşılaşacaksınız. Oyunla ilgili temel bilgileri öğrenmeniz açısından güzel düşünülmüş. Daha sonra hemen birinci bölüme başlıyoruz.

Oynanışa gelirsek, bizim dışımızdaki faktörlere dikkat etmemiz gerekiyor. Sadece ekrana dokunup taş atmak yetmiyor, rüzgar faktörü de zaman zaman araya girebiliyor. Bunların dışında zamana karşı yarıştığımızdan hızlı olmamız gerekiyor. Yanlışlıkla sizden vurmanız istenen balon dışında bir rengi vurursanız kaybediyorsunuz. Efsane bir vuruş yaptığınız zaman ise arkaplanda 'mükemmel' diye bir seslendirme duyuyorsunuz. Başlarda bu sesi biraz yadırgadığımı itiraf etmeliyim fakat ilerleyen bölümlerde alışıyoruz. Görevleri bitirdikçe metropolleri keşfe çıkıyoruz ve daha zorlu görevler bizi bekliyor.

Sizi uzun süre idare edecek eğlenceli bir oyun arıyorsanız Balloon Villain tam size göre diyebilirim. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Villain War: Lost Heroes

    Super Villain War: Lost Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Jenny's Balloon

    Jenny's Balloon güzel bir hikayeye sahip olan bir beceri oyunudur
  • Voice balloon photo

    Voice balloon photo ile fotoğraflarınıza konuşma balonları ekleyebilirsiniz.
  • Balloon Arcade

    Balloon Arcade Android için ücretsiz bir balon patlatma oyunudur
  • Balloon Paradise

    Balloon Paradise, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu ve tamamen ücretsiz.
  • Balloon Gentleman

    Balloon Gentleman, uçan bir balonu döner platformlar boyunca dikkatli bir şekilde hareket etmenizi gerektiren 2 boyutlu bir platform oyunudur. Oyunun fizik tabanına göre hareket etmeli, reflekslerinize güvenmelisiniz.
  • Air Balloon

    Air Balloon
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!