Banana Survival Master APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
145 MB DOSYA BOYUTU

Banana Survival Master APK, Netflix'in Squid Game dizisinden esinlenen bir hayatta kalma oyunudur.

Hayatta kalmaya dayalı, 3D aksiyon oyunu olan Banana Survival Master APK'da, diğer oyuncularla büyük ödüller için kıyasıya mücadele veriyoruz. Squid Game'den esinlenen Banana Survival Master APK 3D, içerisinde birçok oyun bulunduruyor. Bu oyunların hepsi, popüler dizi olan Squid Game ile bilinen ve sevilen oyunlardır. 

Halat çekme, doğru camı bulma, şeker kalıbı oyunu, misket oyunu, yeşil ışık kırmızı ışık oyunu ve içerisinde daha birçok oyun bulunduruyor.

Banana Survival Master APK İndir

Çeşitli ödüller kazanmak için savaş verdiğimiz Banana Survival Master'da, herhangi bir oyunun herhangi bir adımında çok dikkatli olmalısınız. Oynaması kolay gibi gözüken Banana Survival Master'da, kazanmak o kadar da kolay değil.

Birden fazla oyunla birlikte, keyif alacağınız bir yapı sunan Banana Survival Master, tahmin edeceğiniz üzere grafik ve oynanış açısından o kadar da iyi geri dönüş sağlamıyor. Ancak, basit mekanikleriyle ve oyunlarıyla, oyunculara heyecan verdiği aşikar.

Birçok oyunda bireysellik ön plandayken, halat çekme gibi takımsal oyunlarda arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirmeniz gerekiyor. Adrenalini bol oyunlarda, 46 milyon için diğer oyuncuların önüne geçin. Basit arayüzü ve oynanışı ile birlikte Banana Survival Master APK indirin ve bu Squid Game esintisi oyunun tadını çıkarın.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival on Raft APK

    Survival on Raft APK, hayatta kalma simülasyon oyunları arasında oldukça popüler. Okyanusta sal yapıp hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Raft Survival APK

    Raft Survival APK Android oyunda kendi yaptığınız salla okyanusta hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • ARK Survival Evolved APK

    ARK Survival Evolved APK, online ve tek oyunculu oynama seçeneği sunan adada hayatta kalma oyunu. ARK Mobile oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • SkyBlock: Survival Craft

    SkyBlock: Survival Craft, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayatta kalma oyunu.
  • Whiteout Survival APK

    Whiteout Survival APK, buzul felaketi sonrasında geçen ve oyunculara kapsamlı hayatta kalma deneyimi sunan bir strateji oyunudur.
  • State of Survival APK

    State of Survival APK Android oyununda zombi ordusuna karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Zombilerle dolu sürükleyici bir stratejik savaş oyunu!
  • Date Master - Love Simulator APK

    Date Master Love Simulator APK’yı indirerek sanki gerçek bir flört uygulaması kullanıyormuş gibi hissedin ve doyasıya eğlenin.