Band Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
301 TOPLAM İNDİRME

Kendi müzik stüdyomuzu kurduğumuz bu oyunda amacımız grup üyelerini iyi şekilde yöneterek şöhret basamaklarını tırmanmak.

Band Stars özellikle müzikseverlerin keyifli oynayacağı oyunlardan bir tanesi. Jetpack Joyride ve Fruit Ninja gibi popüler oyunların yapımıcısı olan Halfbrick Studios tarafından tasarlanan bu oyunda kendi müzik grubumuzu kurup şöhret basamaklarını tek tek tırmanacağız.

Oyunda tam tamına 50 farklı grup üyesi bulunmakta. Bunların hepsi farklı kişisel özelliklere ve yeteneklere sahip. Biz de stüdyo kurucusu olarak bu grup üyelerinin yeteneklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yapmalıyız. Buna ek olarak stüdyomuzu hem teknolojik hem de konforlu eşyalarla donatarak üyelerin mutlu olmasını sağlamalıyız.

200 farklı görevin bulunduğu oyunda upgrade seçenekleri de unutulmamış. Elbette bunları oyun içerisinde topladığımız paralarla satın alabiliyoruz. Uygulama için satın almaları kullanarak da bunları satın alma şansına sahipsiniz. Pop, rock, metal, elektronik, caz, punk ve diğer türlerde faaliyet gösterebilirsiniz yani bu tam olarak size kalmış.

Müzikten hoşlanıyorsanız, Band Stars mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. En büyük avantajı da ücretsiz olarak sunuluyor olması.

Emircan Erdoğan

Band Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Müzikseverlere hitap eden bu oyunda kendi müzik grubumuzu kurarak şöhret basamaklarını bir bir tırmanmaya başlıyoruz.

Band Stars ücretsiz olarak sunulan keyifli oyunlardan bir tanesi. Halfbrick'in yapımcı koltuğunda oturduğu bu oyun özellikle müzik aşıklarına hitap etmek için tasarlanmış. Oyunda şöhret basamaklarını teker teker tırmanacak ve büyük bir servet kazanacaksınız. Elbette bunu başarması hiç de kolay değil ve çok emek istiyor.

Oyunda 50 adet Band Stars karakteri bulunuyor. Yukarıda da belirttiğim gibi şöhrete kavuşmak hiç de kolay değil. Önünüzde başarıyla bitirmeniz gereken tam 200 görev var. Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi popüler oyunlarda imzası bulunan Halfbrick Studios gene harika bir iş çıkarmış.

Oyunda en fazla hayran kitlesine sahip olabilmek için zaman zaman arkadaşlarınızla mücadele edeceksiniz. Top listlelerin en üst sıralarında yer alabilmek için şarkı sözlerini ve farklı türleri başarılı bir şekilde harmanlamanız gerekiyor. Bunun için son derece eğitimli ve yetenekli grup üyelerine sahip olmalısınız. Grubunuza aldığınız üyeleri eğitebilir ve yeteneklerini geliştirebilrisiniz. Bu üyelerin her biri kendi ilgi alanlarına ve farklı özelliklere sahip.

Yapmanız gereken görevler bununla sınırlı kalmıyor. Stüdyonuzu modern ve teknolojik eşyalarla donatarak grup üyelerinin mutlu ve motive olmasını sağlamalısınız. Genel olarak son derece başarılı bir oyun olarak öne çıkan Band Stars müzikseverler için tavsiye edebileceğim oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Jelly Band

    Jelly Band oyunuyla küçük sevimli canavarlarla kendi orkestranızı kurun ve konser vermeye hemen başlayın.
  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Cha-Ching Band Manager

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Epic Band Clicker

    Onlarca farklı müzik aletini kullanarak eğlenceli melodiler oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Superstar Band Manager

    Pop star olarak dünyanın farklı bölgelerinde konserler vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Box Simulator for Brawl Stars APK

    Box Simulator for Brawl Stars APK, gerçek oyundan bağımsız olarak oyunculara Brawl Stars'daki tüm içeriklere erişme imkanı sağlıyor.