Bang Bang Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Bang Bang Tennis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.

Bang Bang Tennis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tenis oyunu olarak dikkat çekiyor. Oldukça tempolu bir oyun olan Bang Bang Tennis ile çılgınlar gibi tenis oynayabiliyorsunuz.

4 farklı oyun modu ve 30'dan fazla çılgın karakteriyle karşımıza çıkan Bang Bang Tennis, basit ama zevkli bir tenis oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ve tenis oynamanın tüm heyecanını yaşayabiliyorsunuz. Tenis ve pinpon oyununun karışımı bir şekilde karşımıza çıkan Bang Bang Tennis, saatlerce eğlenmenizi sağlıyor. Turnuvaların düzenlendiği ve büyük ödüllerin dağıtıldığı maçlara dahil olabiliyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabiliyorsunuz. Eğlenceli saatler geçirmek için Bang Bang Tennis oyununu mutlaka denemelisiniz.

Oyundaki renkli grafikler ve mükemmel ses efektleri daha fazla ilgi çekiyor. Tek ve çok oyuncu moduna sahip olan oyunda zorlu görevlerinde üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Oldukça zevkli bir oyun olan Bang Bang Tennis'i mutlaka denemelisiniz.

Bang Bang Tennis oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bang Bang Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
39.7 MB DOSYA BOYUTU

Bang Bang Tennis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.

Bang Bang Tennis, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tenis oyunudur. Bang Bang Tennis oyununda çılgınlar gibi tenis oynuyor ve eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden farklı oyun modlarıyla dikkat çeken bir oyun olan Bang Bang Tennis, basit kontrolleri ve zevkli kurgusuna sahiptir. Oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyor ya da internetsiz şekilde tek başınıza oynayabiliyorsunuz. Temposu yüksek olan Bang Bang Tennis'i saatler boyunca oynayabilir ve gerçek tenis oyununun tüm heyecanını yaşayabilirsiniz. Tenis ve pinpon oyunun karışımı şeklinde karşımıza çıkan oyunda liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Oyunda turnuvalara da katılabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. 4 farklı oyun modu ve 30 farklı karakterin yer aldığı Bang Bang Tennis'i mutlaka denemelisiniz.

Renkli grafiklere ve eğlenceli seslere sahip olan oyunda bağımlılık yaşıyor ve saatler boyunca eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Tek ve çok oyuncu moduna sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Bang Bang Tennis oyununu sakın kaçırmayın.

Bang Bang Tennis oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Chess: Bang Bang

    Gerçek zamanlı satranç oynayacağız.
  • Last Bang

    Last Bang, şerif olarak suçluların ele geçirdiği bir şehri temizlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • SMALL BANG

    SMALL BANG, meteor parçalarından kaçtığınız retro Android oyunu.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Big Bang Legends

    Big Bang Legends, periyodik tabloda bulunan elementleri öğrenmenizi sağlayan eğitici bir mobil oyundur.
  • Big Bang Racing

    Big Bang Racing, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli arazide yarış oyunu.
  • Ready Steady Bang

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz düello oyunudur.
  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu