Banko Maç

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME

Banko Maç, iOS platformunda en yüksek tutturma oranını veren iddaa tahminleri uygulaması.

Banko Maç, iOS platformunda en yüksek tutturma oranını sunan iddaa tahminleri uygulaması. Sürekli iddaa kuponu yapan biriyseniz hem maçları daha kolay takip etmek, hem de kupounuzun tutma oranını artırmak adına bu uygulamayı kesinlikle edinmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Yüzde 80 tutturma oranı ile platformdaki en yüksek doğru tahminde bulunma, kazandırma oranına sahip olan Banko Maç uygulamasında tahminler günlük olarak sunuluyor. Alanında uzman kişilerin çeşitli kriterleri dikkate alarak yaptıkları tahminler doğrultusunda kuponunuzu hazırlarsanız büyük oranda kazanacağınızın müjdesi geliştirici ekip tarafından verilmiş.

Futbol (Türkiye, Almanya, İspanya, İngiltere, Fransa, Hollanda, Arjantin, Brezilya ligleri) ve basketbol (NBA) karşılaşmalarına dair isabetli tahminler veren nadir uygulamalardan biri ve fiyatını hak ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HepTuttur

    HepTuttur, banko iddaa maç tahminlerinin yer aldığı zengin içerikli bir iOS uygulaması.
  • NBA: Canlı Maç ve Skorlar

    NBA: Canlı Maç ve Skorlar iOS (İndir): Resmi NBA mobil uygulaması ile basketbol maçlarını, maç özetlerini, puan durumunu, istatistikleri takip edin.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, maç özetleri, skorlar, fikstür, puan durumu, spor haberleri telefonunuzda.
  • Maç Sonuçlarım

    Maç Sonuçlarım, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz, canlı maç sonuçları ve canlı maç istatistiklerini görebileceğiniz harika bir uygulama.
  • Megafan

    Megafan iPhone uygulaması ile canlı maç takibi yapıp maç esnasında görüşlerinizi belirtebiliyorsunuz.
  • Sportymob

    Sportymob, en güncel spor haberlerini okumak ve canlı maç sonuçlarını takip edebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir iOS spor uygulamasıdır.
  • Futbol24

    Futbol24, iOS cihazlarınız üzerinde maç sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir canlı maç skorları uygulamasıdır.
  • ESPN

    ESPN uygulaması çeşitli Amerikan spor liglerinden maç sonuçlarına ve videolara yer veriyor