Barn Story: Farm Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
901 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Barn Story: Farm Day, çiftlik hayatına adım atarak şehrin tüm stresini unutacağınız yepyeni bir Windows 8.1 oyunu.

Barn Story: Farm Day, Farmville’den sonra Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi çiftlik kurma ve yönetme oyunu. Betonlarla kaplı şehirlerden biraz uzaklara kaçıp örneğin köy hayatını tatmak istiyorsanız kendi çiftliğinizi dilediğinizce kurabileceğiniz bu oyuna kesinlikle göz atmalısınız.

Çiftlik oyunu denilince çoğumuzun aklına ilk Farmville geliyor. Detaylı hazırlanmış grafikleri, kendimizi gerçekten çiftlikteymiş gibi hissettiren ses efektleri, hayvanların animasyonları kısacası her yönüyle harika bir oyun. Tabii ki böylesine dünya genelinde ilgi gören oyunların kopyası da oluyor. Barn Story: Farm Day de bunlardan biri. Hem görselleriyle hem de oynanışıyla Farmville’yi aratmayan oldukça başarılı bir kopya olarak gösterebileceğimiz yapımda şehirden oldukça uzak bir çiftlikte dinlemenin keyfini sürüyoruz. Amacımız birkaç hayvanı besleyip, belli meyveleri ürettiğimiz çiftliğimizde çalışarak işleri büyütmek; ticaret yapmaya başlamak.

Her simülasyon oyunu gibi yavaş yavaş ilerlediğimiz oyunda çiftliğimizi canlandıran ve etinden sütünden yararlanabileceğimiz çok sayıda hayvan var. İnek, tavuk, hindi besleyip büyütüp satabileceğimiz hayvanlar arasında. Bunlar dışında çiftliğimize renk katan evcil hayvanlar da mevcut. Tabii ki tek geçim kaynağımız hayvanlar değil. Çok sayıda meyve ve ev yapımı yiyecekleri de çiftliğimize gelenlere satabiliyoruz.

Çiftliğimizi eşsiz kılan tasarım harikası dekorasyonlar da sunan oyunun sosyal ağ desteği de bulunmakta. Yani oyunu sadece tek başımıza oynamıyor, arkadaşlarımızın çiftliklerine de göz atabiliyor, onlarla ticaret yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Barn Story: Farm Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
421 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Barn Story: Farm Day, çiftlik hayatını gösteren oyunlar arasında ve Windows Phone'a özel.

Barn Story: Farm Day, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi çiftlik oyunlarından biri. Farmville oyununda olduğu gibi bizleri çiftlik hayatının içerisine sokan yapımın görselleri de oldukça kaliteli.

Windows Phone platformundaki en iyi çiftlik kurma ve yönetme oyunu hiç şüphesiz ki Farmville 2 Köy Kaçamağı. Bizleri çiftlik hayatının zorluklarını eğlenceli bir şekilde gösteren bu yapım genel olarak başarılı olsa da kasılma, oyun atma sorununu bir türlü çözemediler ve şu anda oynanamaz durumda. Oldukça popüler olan oyunun Windows Phone platformunda da olsa güncellenmemesi tartışılır lakin çiftlik hayatını yaşayabileceğiniz tek oyun bu değil. Mağazada yeni karşımıza çıkan Barn Story: Farm Day oyunu da Farmville kadar başarılı ve zevk veriyor.

Yüksek kalitede görsellerle ve etkileyici animasyonlarla süslenen oyunda çiftliğimizi dilediğimiz şekilde şekillendirmemize izin veriliyor. İnek, tavuk, hindi ve daha nice etinden sütünden yararlanabileceğimiz hayvanlar hizmetimizde. Hayvanlarımızı besleyip büyütebiliyor, kesip para kazanabiliyoruz. Hayvancılığın yanında tarımcılık ta yapabiliyoruz. Tamamen el emeği göz nuru yiyeceklerimizi yine çiftliğimize gelenlere sunabiliyoruz.

Tek başına oynanan bir çiftlik oyunu gibi görünse de sosyal ağ hesaplarımızı bağlayarak oyuna arkadaşlarımızı da dahil edebiliyoruz. Dilersek yetiştirdiğimiz ürünleri komşularımıza sunabiliyor, onların çiftliklerini ziyaret edebiliyoruz.

Barn Story: Farm Day, Farmville 2 Köy Kaçamağı oyunu oynanabilir hale gelene kadar oynanabilir. Sonrasında çiftlik hayatınıza hangisinden devam edip etmeyeceğiniz size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Manager World

    Kendi çiftlik imparatorluğunuzu kurduğunuz Farm Manager World, kapsamlı simülasyon oyunları arasında yerini alıyor.
  • Farm Manager 2021: Prologue

    Yepyeni çiftlik oyunu Farm Manager 2021: Prologue Steam'de! Farm Manager 2021, çiftlik yönetimi oyunları arasında en iyisi.
  • Chicken Farm 2K17

    Chicken Farm 2K17'de kendi tavuk çiftliğinizi kurarak kar etmeye çalışıyorsunuz
  • Farm Up

    Farm Up eğlenceli bir çiftçilik oyunudur
  • Real Farm

    Real Farm bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • My Free Farm

    My Free Farm, tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabildiğiniz bir çiftlik simülasyonu oyunudur.
  • Success Story

    Success Story, 10 farklı restoranı işletmeye çalıştığınız bir Windows 8.1 oyunu.
  • SOUTH PARK: SNOW DAY!

    Yepyeni bir South Park oyununa hazır mısınız? SOUTH PARK: SNOW DAY, karlı temasıyla birlikte oyuncularla buluştu!