Base Busters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME

Base Busters tank savaşlarına katıldığımız aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.

Base Busters özellikle savaş oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunda kendimize tanklardan oluşan bir ordu kuruyor ve düşman üzerine yürüyoruz.

Oyunun en güzel özelliklerinden bir tanesi de oyunculara hem tekli hem de çoklu modlar arasında seçim yapabilme şansı vermesi. Bu sayede ana hikaye modundan sıkılırsanız çoklu oyunculu olarak oyuna devam edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte hareket edip düşmanlarınızı bozguna uğratabilirsiniz.

Elbette düşmanlara karşı koymadan önce yapmamız gereken şeylerden bir tanesi de kendi üssümüzü kurmak ve düşmanların saldırılarına karşı onu korumak. Bunun için mayınlar ve pasif güvenlik önlemleriyle üssümüzü tam anlamıyla sarmalı ve düşman saldırılarını geri püskürtmeliyiz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Base Busters’ta da upgrade seçenekleri var. Bu seçeneklerden faydalanarak tanklarımızı güçlendirebiliyor ve rakiplerimize karşı avantaj elde edebiliyoruz.

Emircan Erdoğan

Base Busters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Base Busters iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dolu bir tank savaşı oyunudur.

Base Busters tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz aksiyon dolu bir tank savaşı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hem tablet hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunda demir yığınlarının acımasız savaşlarına tanık oluyoruz.

Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi de ister tek başımıza ister arkadaşlarımızla birlikte savaşlara katılma şansı sunması. Bu sayede oyunlar daha interaktif ve daha çekişmeli geçiyor. Sahip olduğumuz tankları düşmanın zayıf yönlerini iyi bir şekilde gözlemleyerek savaşa sürmeliyiz.

Bu noktada savaşı kazanmamızda rol oynayan en önemli faktör tankların gücü. Bu yüzden kazandığımız puanlarla tanklarımızı upgrade etmeli ve onlara yeni özellikler eklemeliyiz.

Toplamda 30 bölüm sunan oyunda ana hikayede ilerlemek istemezseniz arkadaşlarınızla birlik olarak da oyuna devam edebilirsiniz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Base Busters, mobil cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz en keyifli savaş oyunlarından bir tanesi. Hem grafik hem ses hem de konu itibariyle Base Busters, bu tarz aksiyon oyunlarından keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • BEAST BUSTERS featuring KOF

    BEAST BUSTERS featuring KOF ilgi çekici bir mobik aksiyon oyunudur
  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Monster Busters

    Son derece eğlenceli bir oyun olan Monster Busters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi eşleştirme oyunlarından bir tanesi.
  • Snark Busters: All Revved Up

    Snark Busters: All Revved Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Tap Busters: Galaxy Heroes

    Zorlu mücadelelere sahne olan keyifli bir mobil oyun
  • Tap Busters: Bounty Hunters

    Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.