Basketball Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
241 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Battle APK Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir, ufak boyutlu basketbol oyunu.

Basketball Battle APK, görsellikten ziyade oynanışa önem veren bir mobil oyuncu iseniz bağımlısı olacağınız Android basketbol oyunu. Flaş oyunları anımsatan grafiklere sahip olduğundan boyut olarak düşük olmasıyla hemen indirip oynamaya geçebileceğiniz oyunda takımınızı temsil eden oyuncunuzla sayı üzerine sayı yapmaya çalışıyorsunuz. Amacınız takımınızı en iyiler arasına taşımak.

Basketball Battle APK İndir

Yapılı, bıyıklı bir basketbol koçunun uyarısıyla karşılayan Basketball Battle APK Android oyununda ilk olarak oyuncunuzu nasıl kontrol edeceğinizi, nasıl atış yapacağınızı, rakibinizi nasıl geçeceğinizi öğreniyorsunuz. Temel hareketleri öğrendikten sonra rakibiniz karşınıza çıkıyor ve öğrendiğiniz hareketleri uygulamaya başlıyorsunuz. Eğitim bölümünün ardından maçlara çıkıyorsunuz ancak maçlar çift pota teke tek gerçekleştiriliyor. Arkadaşınız olmadığından üstün performans göstererek maçı tek başınıza almaya çalışıyorsunuz.

Maç esnasında dikkat etmeniz gereken nokta oyuncunuzun gücü. Kafasında çıkan barın rengi yeşilse oyuncunuzu tam performans gösterirken, bar sarıya geldiğinde oyuncunuzun hareket kabiliyeti azalıyor ve atışları kaçırmaya başlıyor.

Basketball Battle Android basketbol oyununda kontroller çok kolay. Oyuncuları hareket ettirmek ve topu potaya göndermek, özel hareketler, smaç basma, her şey ister akıllı telefondan ister tabletten oynuyor olun olabildiğince basit. 100’den fazla birbirine benzemeyen basketbol sahasında ülke ülke gezeceğiniz turnuvalardan online canlı etkinliklere birçok mücadele sizi bekliyor. Takım noktasında, basket takımınızın görünümünü özelleştirme, oyuncularınızı geliştirme şansına sahipsiniz. Bu basketbol oyununu arkadaşınızla da -bölünmüş ekran modunda- oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

Basketball Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Battle, iOS cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu basketbol oyunu.

Basketball Battle, ister tek başımıza yapay zekaya karşı istersek te arkadaşımızla birlikte oynayabildiğimiz bir basketbol oyunu. Flaş oyunları stili görselleriyle eski oyuncuları kendisine bağlayan yapım iOS platformunda da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor.

Arkadaşınızla da oynayabileceğiniz ufak boyutlu eğlence dozu yüksek basketbol oyunu arıyorsanız Türkçe dil desteğiyle gelen Basketball Battle’a göz atmadan geçmeyin derim. Teke tek çift pota maçlar yaptığınız oyunda amacınız takımınızı üst sıralara taşımak. Bunu tek başınıza başarmaktan başka şansınız olmadığından işiniz biraz zor.

Koçun şampiyonluk mesajıyla bizleri karşılayan oyunda doğrudan maçlara katılmıyoruz.İlk etapta ısınma hareketleriyle oyuncumuzu nasıl kontrol edeceğimizi, nasıl atış yapacağımızı ve nelere dikkat etmemiz gerektiği gösteriliyor. Eğitim bölümünü geçtikten sonra maçlara çıkıyoruz. Sezonun haricinde turnuvalara da katılabiliyoruz.

Gerçekçi oynanış, cihazın donanımını sarsacak kalitede görseller sunan basketbol oyunları arasından her yaştan kişinin kolaylıkla alışabileceği oynanış stiline sahip olması, ücretsiz ve de Türkçe olmasıyla öne çıkan Basketball Battle’ın bana göre tek eksiği online oynama seçeneği sunmaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basket Battle APK

    Basket Battle APK ile Android cihazınızda eğlenceli bir basketbol deneyimi yaşayacaksınız.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • NBA Infinite APK

    Resmi NBA lisansına sahip olan NBA Infinite APK'da, çeşitli modları oynayabilir ve heyecan verici basketbol deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.
  • Swipe Shootout: Street Basketball

    Zevkli ve sürükleyici bir basket atma oyunu
  • Basketball Live Mobile

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir basket atma oyunu
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Jump Dunk 3D

    Jump Dunk 3D Android oyununda zıplayarak basket atmaya çalışıyorsunuz.