Batman: The Dark Knight Rises

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,220 TOPLAM İNDİRME

Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü.

Hayranları tarafından merakla beklenen yeni ve üçüncü Batman filmi olan Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü. Üçlemenin son filmi olan Kara Şövalye Yükseliyor filminin mobil platformlar için oyununu Gameloft geliştirdi.

Batman filmlerinin sonuncusu olma özelliğini taşıyan Batman: The Dark Knight Rises’da Batman’in dünyasına gerçek anlamda dalacak ve bütün Batman hikayesine tanık olacak yeni karakterler ile tanışacaksınız. Batman’in Gotham City’i Bane’e karşı korumasını konu alan film bugün itibariyle (27 Temmuz 2012) ülkemizde gösterime girdi.

Filmden sonra Batman’in bu muhteşem macerasına doyamayan kullanıcıların denemelerini şiddetle tavsiye ettiğimiz Batman: The Dark Knight Rises oyunu Android ve iOS platformları için geliştirildi, Google Play ve Apple Store’da yerini aldı bile.

Oyuna 6.99 $ karşılığında sahip olabilirsiniz.

Mehmet Karakaya

Batman: The Dark Knight Rises

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,625 TOPLAM İNDİRME

Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü.

Hayranları tarafından merakla beklenen yeni ve üçüncü Batman filmi olan Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü. Üçlemenin son filmi olan Kara Şövalye Yükseliyor filminin mobil platformlar için oyununu Gameloft geliştirdi.

Batman filmlerinin sonuncusu olma özelliğini taşıyan Batman: The Dark Knight Rises’da Batman’in dünyasına gerçek anlamda dalacak ve bütün Batman hikayesine tanık olacak yeni karakterler ile tanışacaksınız. Batman’in Gotham City’i Bane’e karşı korumasını konu alan film bugün itibariyle (27 Temmuz 2012) ülkemizde gösterime girdi.

Filmden sonra Batman’in bu muhteşem macerasına doyamayan kullanıcıların denemelerini şiddetle tavsiye ettiğimiz Batman: The Dark Knight Rises oyunu Android ve iOS platformları için geliştirildi, Google Play ve Apple Store’da yerini aldı bile.

Oyuna 6.99 $ karşılığında sahip olabilirsiniz.

Mehmet Karakaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • The Dark Book

    Mistik olayların gerçekleştiği keyifli bir RPG deneyimi
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.