Batman: The Enemy Within

x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Batman: The Enemy Within bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Batman: The Enemy Within eğer zorlu bulmacaları seviyorsanız oynamaktan keyif alacağınız bir Batman oyunu.

Daha önceden de farklı bir Batman oyunu hazırlayan Telltale Games tarafından geliştirilen bu yeni macera oyunu bize Batman'in baş düşmanı Riddler ile mücadele etme şansı veriyor. Riddler, Gotham şehrinde terör yaratmak için şehre geri dönüyor. Batman ise, arkasındaki kişilik olan Bruce Wayne'in de dahil olacağı bu mücadelede Riddler'ın psikopatça testleri ve bulmacalarıyla yüzleşiyor. Biz ise kahramanımızı yönlendirerek nasıl bir yol izleyeceğini belirliyoruz.

Batman: The Enemy Within, diğer Telltale oyunları gibi içinde aksiyon olmayan; fakat kritik seçimler yaptığınız bir oyun. Batman: The Enemy Within, aksiyona yer vermese de heyecan yaşatmayı başarıyor; çünkü oyunda karşımıza zorlu seçimler yapacağımız durumlar ve diyaloglar çıkıyor. Bu durumlarda ne yapacağımızı seçmek için bize kısa bir süre veriliyor. Vereceğimiz kararlar ise oyunun nasıl ilerleyip sonlandığını belirliyor.

Batman: The Enemy Within, bölümler halinde yayınlanacak. İlk olarak 1. bölüm ayınlanıyor, diğer bölümler ise ilk bölüm yayınlandıktan sonra sırayla çıkış yapacak. Oyunu satın aldığınızda bu bölümlerin hepsini çıktıklarında indirebiliyorsunuz.

Batman: The Enemy Within'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit Service Pack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi

- 2.4 GHz Intel Core 2 Duo işlemci

- 3 GB RAM

- 1 GB video belleğe ve son sürücülere sahip Nvidia GTS 450 ekran kartı

- DirectX 11

- DirectX 11 uyumlu ses kartı

- 15 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Batman: The Enemy Within

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
554 TOPLAM İNDİRME

Gotham şehrini karıştıran Riddler'ı durdurun.

Batman: The Enemy Within, Telltale Games tarafından geliştirilen popüler macera oyununun sonuncusu. Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan ancak ilk bölümü ücretsiz oynayabildiğimiz yeni Batman oyununda Gotham şehrini birbirine katan Riddler ile mücadele veriyoruz.

Batman oyunları mobil platformda da hem grafiksel hem de oynanış yönünden kalitesini gösteriyor. Telltale Games imzalı yeni Batman oyunu Batman: The Enemy Within’de Gotham şehrinde terör estiren kötü karakter Riddler’ın karşısına çıkıyor Bruce Wayne. Riddler’ın korkunç bulmacaları, acımasız federal ajanın gelişi, Joker’in ortaya çıkışı derken Batman kendini büyük bir belanın içinde buluyor. Oyunun ilginç yanı da bu noktada ortaya çıkıyor. Batman, tüm düşmanlarıyla aynı anda başa çıkmak yerine güç birliğine gitmeyi seçiyor. Batman’in seçimlerinde ona biz yardımcı oluyoruz. Yaptığımız seçimler Batman’in kaderini doğrudan etkilediğinden çok mühim.

Seçimlerle hikayenin akışını değiştirebildiğimiz bol diyaloglu oyunlar arasında Batman: The Enemy Within. Aksiyon yönü zayıf, ağır ilerleyen bir macera oyunu olduğunu belirtmem gerek. Unutmadan, 5 bölümlük serinin 1. bölümü ücretsiz oynamaya açık. Bölüm 2’ye geçmek için uygulama içi satın alım yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Batman: The Enemy Within

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
295 TOPLAM İNDİRME
1.97 GB DOSYA BOYUTU

Yeni Batman oyununda Riddler ile mücadele ediyoruz.

Batman: The Enemy Within, Telltale Games tarafından geliştirilen yeni Batman oyunu. Yeni sezonda 5 bölümlük serinin ilk bölümü bizlerle buluşuyor. iOS platformunda da ilk bölümün ücretsiz olarak sunulduğu macera oyununda Gotham şehrini alt üst eden Riddler’a bir dur diyoruz. Kötü karakterin korkunç bulmacaları çözmekle uğraşırken geri dönülemez zorlu seçimler yapmamız gerekecek. Hikayenin gidişatını oyuncuya bırakan harika bir yapım karşımızda.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen aksiyondan uzak, bol konuşmalı yepyeni Batman oyunu Batman: The Enemy Within’de karşımıza aldığımız karakter Riddler ancak onun hain planlarını çürütmek için aralarında acımasız bir federal ajan ve Joker’in de bulunduğu kötülerle iş birliğine gitmemiz gerekiyor. Oyun boyunca yaptığımız seçimler Batman’in kaderini direkt etkiliyor. Yanlış verdiğimiz bir kararla Bruce’u karanlığın içine gömebiliriz.

Unutmadan, oyunun yapımcısı Telltale, iOS 10 yüklü iPhone 6s ve iPad Air 2 ve daha yeni cihazlarda oyunun oynanması gerektiğini belirtmiş. Ayrıca ikinci bölüme geçerseniz uygulama içi satın alım karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batman - The Telltale Series

    Batman - The Telltale Series bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Enemy

    Enemy retro tarza sahip bir rol yapma oyunudur
  • Gotham Knights

    Gotham Knights, yeni Batman oyunu. Şimdiye kadarki en değişken, etkileşimli Gotham Şehri
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes

    Sevilen Lego oyunu serisinin en yeni oyunu olan Lego Batman 2: DC Super Heroes’de birçok farklı kahraman ile oynayabilme şansına sahipsiniz.
  • The Evil Within 2

    The Evil Within 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • The Evil Within

    The Evil Within, Resident Evil oyunlarının yaratıcısının elinden çıkan bir korku oyunudur
  • Prince of Persia: Warrior Within

    Prince of Persia: Warrior Within, aksiyon ve macera oyunudur.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.