Battery Saver Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Battery Saver Pro, batarya ömrünü uzatabilen en iyi pil yönetim uygulamasıdır.

Windows Phone telefonunuzun bataryasının normalden daha hızlı tükendiğini düşünüyorsanız, cihazınızı teknik servise iletmeden önce Battery Saver Pro adlı uygulamayı kesinlikle denemelisiniz. Telefonunuzun olur olmadık zamanda biten pilinden şikayet içeniz uygulamanın sunduğu önerileri dikkate alarak telefonunuzun bataryasını daha etkili kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Kullanımı basit ve modern kullanıcı arayüzü ile gelen Battery Saver Pro, Windows Phone platformundaki en iyi pil koruma uygulamalarından biri. Pil ve şarj durumunu anlık olarak takip etmenin yanı sıra cihazınızı üç aşamada şarj edebilir (Hızlı, Yavaş, Tam şarj), pil kullanım istatistiklerinizi inceleyebilir, mevcut şarj ile ne kadar süre konuşabileceğinizi, arama yapabileceğinizi, müzik dinleyebileceğinizi, oyun oynayabileceğinizi görebilir, pili hızlıca tüketen işlemleri tek dokunuşla sonlandırabilirsiniz.

Kalan kullanım süresini doğru tahmin etmesi, batarya performansını etkileyen işlemleri tek dokunuşla sonlandırmaya izin vermesi, tam şarj döngüsü sunması, akıllı pil koruma modu içermesi yönünden en başarılı pil koruma uygulamaları arasına giren Battery Saver Pro, cihazlarının bataryasından şikayetçi olanların kesinlikle denemesi gereken bir uygulama.

Erkan Calp

Battery Saver Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,455 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

Battery Saver Pro ile BlackBerry telefonunuzun pil ömrünü uzatabileceğiniz gibi performansını da arttırabilirsiniz.

Battery Saver Pro kullandığınız BlackBerry üzerinde bataryanın kullanım süresini uzatan başarılı ve ücretsiz bir yardımcı uygulamadır. Sadece batarya kullanım süresini uzatmak dışında kullandığınız uygulamaların yönetimini yapmanıza da izin verir.

Battery Saver Pro'nun gelişmiş birçok özelliği ile bundan böyle mobil cihazınızı hem daha hızlı kullanacak hem de batarya kullanım süresinden tasarruf etmiş olacaksınız. Battery Saver Pro şu an için BlackBerry için geliştirilen en popüler batarya güçlendirme uygulamasıdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lumia Battery Saver and Booster

    Lumia Battery Saver and Booster uygulaması ile cihazınızın pil sorununu hızlıca çözebilirsiniz.
  • Battery Saver

    Battery Saver, Microsoft tarafından geliştirilmiş pil tasarruf modu da içeren ücretsiz ve Türkçe pil yönetim uygulamasıdır.
  • Lumia Battery Saver & Booster

    Lumia Battery Saver & Booster, 4 farklı pil koruma modu, teknik destek seçeneği ile en iyi pil yönetim uygulamalarından biri.
  • Battery Saver 8.1

    Battery Saver 8.1, etkili ve kullanımı en basit batarya yönetim uygulamasıdır.
  • Battery Pro

    Battery Pro sayesinde telefonunuzu daha uzun süre kullanabilirsiniz.
  • Battery Booster Pro

    Battery Booster Pro ile cihazınızın batarya durumunu takip edebilir ve batarya süresini artıracak ipuçları alabilirsiniz.
  • Battery

    Battery, Windows Phone'lu cihazınızın batarya durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Battery+ 8.1

    Battery+ 8.1 ile telefonunuzun pil durumunu takip edebilir, ağ bağlantınızı kontrol edebilirsiniz.