Battle Beach

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Battle Beach ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Battle Beach eğer Clash of Clans tarzı strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Battle Beach'de insanlığın medeniyeti yeniden kurma mücadelesine tanık oluyoruz. "Büyük Olay" adlı olaydan sonra insanlık tam anlamıyla çökmüş ve yıkıntılar içinde kalmıştır. Yeryüzünde tek yerleşilebilir ve yaşanabilir alanlar ise daha önceden insan eli değmemiş uzak tropik adalardır. İşte biz Battle Beach'de bu adaları keşfetmeye ve medeniyeti baştan inşa etmeye çalışan kahramanları yönetiyoruz ve insanlığa umut ışığı kazandırmaya çalışıyoruz.

Battle Beach'de strateji oyunlarıyla ilgili olan bir çok özelliği bir arada bulabilirsiniz. Şehir yönetimi, kule savunması ve gerçek zamanlı savaş Battle Beach'te birleşerek oyunculara eğlenceli bir tecrübe yaşatıyor. Oyunda istersek tek kişilik modda yağmacılarla savaşabiliyoruz veya çok oyunculu modda diğer oyuncularla birlikte oynayabiliyoruz. Oyunda bize diğer oyunculara saldırma imkanı verildiği gibi ittifaklar kurma imkanı da verilmekte.

Battle Beach'de inşa etttiğimiz binaları kaynak kazandıkça geliştirmekte ve medeniyeti ilerletmekteyiz. Savaşta kullanabilmemiz için keskin nişancılar ve tanklar gibi farklı birimleri üretebiliyoruz. Bu birimleri de geliştirebilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Battle Beach

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
49.3 MB DOSYA BOYUTU

Battle Beach eğlenceli bir strateji oyunudur

Battle Beach strateji oyunlarının güzel özelliklerini bir araya toplayan ve zengin içeriğe sahip olan bir mobil strateji oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirirp oynayabileceğiniz Battle Beach'de tropik adalara yolculuk ediyoruz. İnsanoğlu "Büyük Olay" adlı gelişmeden sonra medeniyet tarihi boyunca kazandığı herşeyi kaybetmiş ve artık bütün yerleşim yerleri harabeye dönmüştür. Geriye kalan tek yaşanabilir ve yerleşilebilir alanlar ise insan eli değmemiş uzak tropik adalardır. Biz oyunda bu uzak adaları keşfetmeye çıkıyoruz ve kendi medeniyetimizi oluşturmaya ve insanlığa umut vermeye çalışıyoruz.

Battle Beach'de hem bir gerçek zamanlı strateji oyunu, hem bir kule savunma oyunu hem de bir şehir simülasyonu bulabilirsiniz. Oyun bu türleri güzel bir şekilde birleştirerek zengin bir içerik oluşturuyor. Oyunda kenbdi binalarımızı inşa ediyoruz ve kaynak topladıkça bu binaları geliştirerek yeni birimler üretebiliyoruz. Battle Beach'de keskin nişancı ve tank gibi saldırı birimleri üretebilmekte ve bu birimleri de binalarımız gibi geliştirebilmekteyiz.

Battle Beach'i dilerseniz tek kişilik modda yağmacılara karşı dilerseniz internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. Oyunun çok oyunculu modunda diğer oyuncularla ittifaklar kurmanıza da izin veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Beach APK

    Boom Beach APK, Clash of Clans'e benzerliğiyle dikkat çeken stratejik savaş oyunu.
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur
  • ZombsRoyale.io

    Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu
  • Battle Bros

    Battle Bros kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Super Battle Tactics

    Super Battle Tactics, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz ve en iyi strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Battle Ages

    Battle Ages, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı kurup yönetebileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Battle Islands

    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.