Battle Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Battle Bros kaliteli bir mobil strateji oyunudur

Battle Bros içerisinde farklı oyun türlerini birleştirerek eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatmayı başarabilen bir mobil kule savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Battle Bros'da toprakları ellerinden alınmaya çalışan iki kardeşin kahramanlık hikayelerine tanık oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi Evil Corp. adlı bir şirketin kahramanlarımızın topraklarını satın almak istemesiyle başlıyor. Bu firma satın aldığı yerdeki ağaçları keserek doğal yaşamı yok ediyor. Bu nedenle kahramanlarımız topraklarını satmak istemiyorlar. Bunun üzerine Evil Corp. emrindeki canavar ordusunu kahramanlarımızın toprakları üzerine salarak güç yoluyla topraklarını ele geçirmeye çalışıyor. Biz de onlara topraklarını koruyabilmeleri için yardımcı oluyoruz.

Battle Bros'da bir strateji oyunu ve aksiyon oyununun karışımı şeklinde bir oynanış mevcut. Oyunda düşmanlar dalga dalga üzerimize saldırırken bir yandan savunma kulelerimizi yerleştiriyor ve geliştiriyor, diğer yandan kahramanlarımızla savaş alanında düşmanlarla gerçek zamanlı olarak çatışmaya giriyoruz.

Battle Bros güzel grafiklere sahip. Oyunda 4 mevsim boyunca süren bir macera sunulmakta.

Can Erdil Şentürk

Battle Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
98.3 MB DOSYA BOYUTU

Battle Bros güzel görünüme sahip bir mobil strateji oyunudur

Battle Bros eğer stratejik yeteneklerinizi güveniyorsanız ve gerçek zamanlı aksiyonun içerisine dalmak istiyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil kule savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Battle Bros'da kendi topraklarında huzurla yaşayan iki kardeşin hikayesi konu alınıyor. Kahramanlarımızın bu huzurlu yaşamı Evil Corp. adlı şirketin topraklarını satın almak istemesiyle bozuluyor. Kahramanlarımız bu teklifi reddedince Evil Corp. emrindeki canavarları kahramanlarımızın topraklarına göndererek zorla topraklarını ellerinden almaya çalışıyor. Bu tehdit karşısında biz de kahramanlarımızın yanında yer alıyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Battle Bros'da oyun yapısı oldukça heyecanlı. Oyunda düşmanlar bize dalgalar halinde saldırmakta ve her yeni dalgada düşmanlar güçlenmekte. Bu nedenle savunma kulelerimizi ve sistemlerimizi ihtiyaç duyulan yerlere yerleştirmemiz ve düşmanları yok ettikçe onları geliştirmemiz gerekiyor. Oyunda bir yandan da kahramanlarımızla savaş alanında düşmanlarımızla çarpışabiliyoruz. Bu sayede oyuncular oyuna aktif olarak katılabiliyorlar.

Battle Bros güzel grafikleri uzun süren eğlenceli bir oynanışla birleştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.
  • TRANSFORMERS: Battle Tactics

    TRANSFORMERS: Battle Tactics sıra tabanlı bir strateji oyunudur
  • ZombsRoyale.io

    Webde 10 milyon oyuncuya ulaşan battle royale oyunu
  • Battle Beach

    Battle Beach ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Super Battle Tactics

    Super Battle Tactics, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği ücretsiz ve en iyi strateji oyunlarından bir tanesidir.
  • Battle Ages

    Battle Ages, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kendi krallığınızı kurup yönetebileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Battle Islands

    Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Battle Islands'ta ele geçirdiğimiz tropik adayı düşman saldırılarından korumaya çalışıyoruz.
  • Battle of Littledom

    Battle of Littledom, fantastik yaratıklarla kıyasıya mücadele içine girdiğimiz sürükleyici bir sıra tabanlı strateji oyunu.