Battle Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,277 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Battle Glory, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur. 1 milyondan fazla indirmesiyle dikkat çeken oyun her yönden başarılı diyebileceğimiz oyunlardan birisi.

Battle Glory, strateji, rol yapma ve savaşın bir araya geldiği bir oyun diyebilirim. Clash of Clans'ı andıran oyun tarzı ve grafikleri ile dikkat çekse de kendine özgü bir yapısı olduğunu da söylemek mümkün.

Çoklu oyunculu bir rol yapma oyununun özelliklerini ve derinliğini taşıyan oyun aynı zamanda bir strateji oyununun da rahatlığını taşıyor. Bu yüzden istediğiniz zaman açıp oynama şansına sahip oluyorsunuz.

Oyunu internet üzerinden dünyanın her yerinden oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz. Benzer oyunlar gibi kuş bakışı kontrol ettiğiniz oyunda kendi ordularınızı, askerlerinizi, uçaklarınızı ve tanklarınızı yönetiyorsunuz.

Seçeneklerinizin de çok geniş olduğu bir oyun olan Battle Glory, grafikler konusunda da aşağı kalmıyor. Her yönden başarılı bir savaş oyunu arıyorsanız, Battle Glory'yi indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Battle Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Battle Glory, iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur. Strateji, savaş ve az biraz da rol yapma oyunlarından öğeleri bir araya getirerek geliştirilmiş olan bu oyun her yaştan oyuncunun beğeneceği türden diyebilirim.

1 milyondan fazla indirilmiş olan oyun bir bütün olarak başarılı bir savaş oyunu olmuş. Her ne kadar biraz Clash of Clans'a olan benzerliği ile dikkat çekiyor olsa da kendine özgü tarafları da olduğunu söylemek gerekir.

Oyunda amacınız kendi ordunuzu kurup şehrinizi düşmanlara karşı savunmak. Bunun için ordunuzu, askerlerinizi, uçaklarınızı ve tanklarınızı olabildiğince güçlendirmeli ve savaşta yönetmelisiniz.

Oyunu çevrimiçi olarak çoklu oyunculu modda oynuyorsunuz. Böylece diğer oyunculara karşı hünerlerinizi sergilemiş oluyorsunuz. Level atlama gibi özelliklerinin yanında istediğiniz zaman geri dönüp oynamaya devam etme rahatlığına da sahipsiniz.

Yine göze hoş görünen grafikleri ile de dikkat çeken bu oyun, başarılı savaş oyunları arasında yerini aldı diyebilirim. Eğer siz de savaş ve strateji oyunları oynamayı seviyorsanız, Battle Glory'yi indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Fleet Glory

    Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • 300: Seize Your Glory

    300: Seize Your Glory, aksiyon severlerin heyecan içinde oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.
  • Soldiers of Glory: Modern War

    Soldiers of Glory: Modern War sıradışı bir kule savunma oyunudur
  • Wings of Glory 2014

    Wings of Glory 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Blood & Glory

    Blood & Glory, BLOOD and GORE isimli dövüş oyunun Android için hazırlanmış sürümüdür.