Battle of Helicopters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,000 TOPLAM İNDİRME
289 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Helicopters, savaş helikopterleri ile özel görevlere katıldığınız veya online savaştığınız ücretsiz bir oyun.

Battle of Helicopters, Windows platformunda evrensel nitelikli en iyi helikopter oyunu olarak kendisini konumlandırmış durumda. Gerçekten yüksek kaliteli, detaylı 3 boyutlu grafiklere sahip olan ve oynanış tarafında da tatmin edici olan oyunda online ortamda dar bir haritada savaşabildiğiniz gibi para kazandıran özel görevlere de katılabiliyorsunuz.

Windows sistemli mobil ve masaüstünde aynı oyun deneyimini yaşatan Battle of Helicopters, iki oyun modu sunuyor. Görev bazlı ilerlemeyi seçerseniz başarıyla tamamladığınız her görev sonrası para kazanıyorsunuz ve kazandığınız parayla helikopterinizi yenileyebiliyorsunuz. Görevler farklı savaş bölgelerinde gerçekleşiyor. Online moda geçiş yaptığınızda tabiri yerinde ise çakılana kadar aksiyonu sürdürüyorsunuz.

Helikopterin kontrolünü sağlamak için soldaki yön tuşlarını, ateş etmek ve hızını ayarlamak için sağdaki butonları kullanıyorsunuz. Güç göstergesi ortada, düşman helikopterleri gördüğünüz radar da sağ üstte yer alıyor. Görev bazlı oynuyorsanız sol üstten de yapmanız gerekenleri öğreniyorsunuz.

Erkan Calp

Battle of Helicopters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Helicopters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur

Battle of Helicopters oyunculara bolca aksiyon sunan ve online altyapısı ile dikkat çeken bir mobil helikopter savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir helikopter oyunu olan Battle of Helicopters'da güzel 3 boyutlu grafikler bizi bekliyor. Oyunda helikopterimizin pilot koltuğuna oturuyoruz ve savaş yeteneklerimizi kanıtlamak için diğer oyuncularla savaşacağımız arenalara çıkıyoruz. Bu savaşlarda farklı helikopter türlerinden birini seçmemize izin veriliyor. Ayrıca helikopterlerimizi kendi seçeceğimiz kamuflaflar ve çıkartmalarla süsleyebiliyoruz.

Battle of Helicopters içerisinde savaşları kazandıkça helikopterinizi geliştirebiliyorsunuz. Satın alacağınız yükseltme modülleri helikopterlerinizin belli özelliklerini güçlendirebilmenize yardımcı oluyor. Oyunda güdümlü füzeler, ısı tuzakları gibi çeşitli saldırı yolları bulunmakta.

Battle of Helicopters'de farklı arenalarda savaşabilmekteyiz. Savaşlar esnasında çeşitli görevleri yaparak ek para kazanabilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Battle of Helicopters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
149 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Helicopters, Windows Phone platformundaki açık ara en iyi helikopter oyunu.

Battle of Helicopters, hem grafik kalitesi hem de oynanabilirliğiyle Windows Phone platformundaki en iyi helikopter oyunu. Oyunun adından da anlayacağınız üzere savaş helikopterlerini yönetiyoruz ve ister para kazandıran özel görevlere katılıyor, istersek te aralıksız süren online savaşlarda performans sergiliyoruz.

Windows işletim sistemli tüm cihazlarda aynı oyunu deneyimi sunan Battle of Helicopters, platformdaki oyunların genelini düşündüğümüzde gerçekten etkileyici 3 boyutlu görsellere sahip. Oynanış tarafında da güdümlü füzeler, uçağın/uçağımızın vurulma sonrası aldığı hasar, kendimizi düşman uçaklardan saklama, gps takip sistemi ve daha nice detayla üst seviye bir mobil oyun olduğunu gösteriyor.

Savaş esnasında helikopterimizin kontrolünü sağlamak için soldaki yön butonlarını, ateş etmek için de sağa yerleştirilmiş butonları kullanıyoruz. Sağ üstten de düşman helikopterlerini görebiliyoruz. Gücümüzü ise yukarıdan takip edebiliyoruz ki gerçek zamanlı hasar sisteminin olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rules of Survival

    Rules of Survival Steam'de! 300 milyon oyuncusuyla Rules of Survival PC ve mobilde (Android APK ve iOS) en çok oynanan battle royale oyundur.
  • Call of Duty: Warzone

    Call of Duty: Warzone PC İndir: Battle Royale oyunu! Ücretsiz (bedava) Call of Duty oyunu oynamak isteyenler için
  • RoE (Ring of Elysium)

    Ring of Elysium, Tencent Games tarafından geliştirilen ve Battle Royale türündeki oynaması ücretsiz bir oyundur.
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • Battle of Warplanes

    Battle of Warplanes, Windows cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.
  • Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II

    Eski sürümü ile milyonları bilgisayar başlarında tutan Battle for Middle Earth'ün devam oyunu.
  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • TDP4: Team Battle

    TDP4: Team Battle ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur