Battlefield Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır

Battlefield Companion, Electronic Arts'ın Battlefield 1 ve Battlefield 4 oyunları için geliştirilmiş resmi Battlefield yardımcı uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Battlefield Companion temel olarak oyunun başında olmasanız bile oyun içindeki kahramanınızı kişiselleştirebilmenizi, arkadaşlarınızın ve kendinizin oyundaki gelişiminizi takip etmenizi mümkün kılıyor. Battlefield Companion ile yapabileceklerinize kısaca göz atalım:

Kariyerinize ve Arkadaşlarınızın Kariyerlerine Göz Atın

Battlefield Companion sayesinde oyun içindeki istatistiklerinizi ve başarımlarınızı görebilir, arkadaşlarınızın nasıl bu konulardaki performanslarını takip edebilirsiniz

Kişiselleştirme Yapın

Battlefield Companion ile oyundaki kahramanınızın hangi teçhizatla savaşa çıkacağını belirleyin. Bu sayede bilgisayar ya da oyun konsolunuzun başındayken bu işe vakit ayırma derdinden kurtulabilirsiniz

Kendi Ambleminizi Tasarlayın

Battlefield Companion içindeki düzenleme aracı sayesinde farklı simgelerden birini seçip ve renk belirleyip kendi amblemlerinizi yaratabilirsiniz. Amblem yaratırken yakınlaştırma, çerçeveleme, kesme gibi araçlardan faydalanabiliyorsunuz.

Arkadaş Listenizi Takip Edin

Battlefield Companion ile Battlefield oyunlarındaki arkadaşlarınızı görüntüleyebilir ve ne zamanlar oyunu oynadıklarını görebilirsiniz

Battlelog uygulamasının güncellenmiş sürümü olan Battlefield Companion içinde eski Battlelog deneyimi için MORE menüsünün altından m.battlelog.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Can Erdil Şentürk

Battlefield Companion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
57.2 MB DOSYA BOYUTU

Battlefield Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Battlefield yardımcı uygulamasıdır

Battlefield Companion eğer bilgisayarlarınızda ya da oyun konsollarınızda Battlefield 1 veya Battlefield 4 oynuyorsanız işinize yarayabilecek resmi Battlefield yardımcı uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Battlefield Companion ile bilgisayar veya oyun konsolunuzun başında olmasanız bile Battlefield 1 veya Battlefield 4'teki kahramanınızı yönetebiliyorsunuz. Battlefield Companion ile kahramanınızın savaşlara nasıl çıkacağını belirleyebiliyor, kullanacağı silah ve teçhizatı seçebiliyorsunuz.

Battlefield Companion üzerinden oyun içindeki gelişiminizi ve istatistiklerinizi de takip edebilirsiniz. Benzer şekilde arkadaşlarınızın gelişim ve istatistiklerini, başarımlarını Battlefield Companion içinde görebiliyorsunuz.

Daha önceden Battlelog adına sahip olan Battlefield Companion, Battlefield 1 ile birlikte güncellenerek oyuncuların beğenisine sunuldu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny Companion

    Destiny Companion, Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen ve Destiny 2 oynayanların işine yarayacak kullanışlı bir yardımcı uygulamadır.
  • WoW Legion Companion

    WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir WoW asistanıdır
  • Assassin’s Creed IV Companion

    Assassin’s Creed IV Companion ile oyununuzu her yerden yönetebilirsiniz.
  • Microsoft Photos Companion

    Android telefondan bilgisayara fotoğraf ve video atmanın en hızlı yolu
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • FIFA 17 Companion

    FIFA 17 Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz FIFA 17 yardımcı uygulamasıdır
  • Battlelog

    Battlefield 4 oynuyor ve oyununuzu çok daha iyi hale getirmek istiyorsanız bu resmi ve ücretsiz Android uygulamasına göz atın.
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.