Battleship War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Battleship War, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Battleship War, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir gemi oyunu. Savaş oyunlarını seviyorsanız ve gemiler ilginizi çekiyorsa Battleship War'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Hepimiz denizi çok seviyoruz fakat bazılarımız gemileri çok seviyor bazılarımızsa gemi yolculuklarından nefret ediyor. Siz de gemileri seven kesimdenseniz gemi temalı oyunları da seviyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.

5 milyona yakın indirilme sayısıyla dikkat çeken Battleship War da başarılı gemi oyunlarından bir tanesi. Oyunda kendi geminizle savaşa gidiyor ve düşman gemilerini alt ederek yok etmeye çalışıyorsunuz.

Oyunun kontrolleri ve oyun yapısı gayet kolay olduğu gibi öğrenmesi de uzun sürmüyor. 10 saniye içerisinde nasıl oynandığını çözebiliyorsunuz. Böylece anında aksiyona atılabiliyor ve heyecanlı savaşlara girebiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için iki parmağınızı kullanıyorsunuz. Sağ elinizde kamera bakış açısını döndürürken sol elinizle de gemiyi döndürerek yürütüyorsunuz. Bu esnada yine sağ elinizle füzelere basarak ateş ediyorsunuz.

Karşınıza sürekli olarak yeni gemiler çıkıyor ve uzun süre boyunca dayanmaya çalışıyorsunuz. Bu arada denizin üzerinde beliren füzeleri ve cephaneyi toplamanız gerekiyor. Böylece daha uzun süre ateş edebiliyorsunuz.

Hoş grafikleri ile de dikkat çeken oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Battleship War

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Battleship War, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

Battleship War, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir gemi oyunu. Gemilerle ilgileniyorsanız ve savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu da seveceğinizi düşünüyorum.

Denizleri, gemileri ve özellikle de savaş gemilerini seviyorsanız ve ateş etme içeren oyunlar ilginizi çekiyorsa gemi temalı oyunları seviyorsunuzdur. Battleship War da bu temadaki başarılı oyunlardan bir tanesi diyebilirim.

Infinity Diablo adlı başarılı oyunun yapımcısı firma tarafından geliştirilmiş olan Battleship War hem oyun yapısı hem grafikleri bakımından oyuncuların dikkatini çekecek türden bir oyun olmuş diyebilirim.

Çabuk öğrenebildiğiniz oyun yapısında kontroller gayet basit. Yapmanız gereken  sağ elinizle kamera bakış açısını döndürürken sol elinizle de gemiyi döndürerek ilerlemesini sağlamak ve ateş etmek hepsi bu.

Oyunda amacınız uzun süre boyunca hayatta kalabilmek. Bunun için karşınıza çıkan gemileri yoketmeniz ve denizin üzerinde beliren füzeleri ve cephaneyi toplamanız gerekiyor. Böylece daha uzun süre ateş edebiliyorsunuz.

Siz de savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BATTLESHIP APOLLO

    BATTLESHIP APOLLO, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay strateji savaş oyunu.
  • Galaxy Battleship

    Eşsiz deneyim sunan bir uzay mücadelesi
  • Sky Battleship

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • War Friends

    War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur
  • Zombie World War

    Zombie World War üst düzeyde aksiyon sunan başarılı bir Android oyunudur
  • Monster War

    Monster War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir aksiyon savunma oyunudur.