Battlestar Galactica: Squadrons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
280 MB DOSYA BOYUTU

Battlestar Galactica:Squadrons, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinden oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Battlestar Galactica:Squadrons, Android telefon ve tabletler için yapılmış bir aksiyon oyunudur.

İlk olarak 1978 yılında ortaya çıkan Battlestar Galactica serisi, o günden bu yana farklı medya platformları üzerinde sevenleri ile buluşuyor. Oldukça geniş bir evreni ve kendine has hikayesi olan Galactica serisi, yeni oyunuyla birlikte mobil platformlara da tekrar dönüyor. Ludia Inc. tarafından geliştirilen bu aksiyon oyunu, Cylon'ların On İki Koloni'ye tekrar dönüşü anlatıyor. Robotik bir ırk olan Cylon'lar, insanları tamamen yok etmek için nükleer güce başvuruyorlar ve On İki Koloni'nin neredeyse hepsini ortadan kaldırıyorlar. Savaştan kaçmak isteyen sivillerin uzay araçlarına da saldırıyorlar.

Battlestar Galactica:Squadrons da tam olarak bu sivillere saldırılma anından başlıyor ve insanları savunmamızı istiyor. Kurduğumuz ekiple düşman gemilerine saldırıyor ve onları sıra sıra saf dışı bırakmaya çalışıyoruz. Her kazandığımız muharebe ardından, çeşitli ödüller kazanıyor ve bu ödülleri de takımımızdaki gemileri geliştirmek için kullanabiliyoruz. Oynaması oldukça eğlenceli olan bu oyunun, hoş da bir hikayeye sahip olduğunu düşünürsek, son zamanlarda çıkan en dikkat çekici yapımların başında geldiğini belirtmeliyiz. Hem büyük bir evrene ait olması hem de kendine has oyun yapısı, oyunlar için biçilmez kaftan.


Ramazan Tugay Kahraman

Battlestar Galactica: Squadrons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Battlestar Galactica:Squadrons, iOS işletim sistemi kullanan neredeyse bütün cihazlarda çalışabilen bir aksiyon oyunudur.

Battlestar Galactica:Squadrons, iPhone ve iPad'ler üzerinde çalışabilen bir aksiyon oyunudur.

1978 yılında bu yana hayatımızın içinde olan Battlestar Galactica, film, dizi, çizgi roman ve oyun olarak onlarca kez karşımıza çıktı. Kendine has bir evreni ve bu evrende yer alan onlarca farklı ırkı barındıran Galactica, Dünya'nın en çok takip edilen uzay temalı serilerinden bir tanesi. Battlestar Galactica:Squadrons da bu evrenin küçük bir parçasını bizlere anlatıyor. Uzun yıllardır insanlardan ve onların yaşadığı On İki Koloni'den uzak duran Cylon'lar, bilinmeyen bir nedenden insanlara tekrar saldırıyorlar. Nükleer silahlar kullanarak yaptıkları bu saldırıların sonunda, insanlığın büyük bir bölümü yok oluyor ve geri kalanlar da can havliyle kaçmaya çalışıyorlar.

Oyuncular olarak biz de tam burada devreye giriyoruz. Kendilerine ait uzay gemileri ile başka yerlere kaçmaya çalışan insanlara da saldıran Cylon'ları engellemek ve sivillerin hayatlarını kurtarmak biim görevimiz olmuş durumda. Bunun için kendimize bir ekip kuruyor ve düşmanlarla savaşmaya başlıyoruz. Üç gemiden oluşan ekibimizle birlikte amansız bir mücadeleye girdiğimiz oyun boyunca bizlere alttan alta güzel de bir hikaye anlatılıyor. Oynaması bir hayli eğlenceli olan bu oyun, iOS üzerinde kendinize yeni bir arıyorsanız, bakmanız gereken ilk adreslerden bir tanesi.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Imperium Galactica 2

    Imperium Galactica 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun