Bayou Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Bayou Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunu

Bayou Island eğer ilginç bir hikayeye tanık olmak ve zekanızı konuşturarak oyun oynamak isterseniz oynamaktan leyif alabileceğiniz bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bayou Island'da adını bilmediğimiz bir gemi kaptanının maceraları konu alınıyor. Gemisiyle yol alan kahramanımız yaşadığı kaza sonucu bir şekilde gizemli Bayou Island adlı adaya çıkıyor. Bu adadan kurtularak gemisine geri dönmesi gereken kahramanımız bu adada birşeylerin ters gittiğini fark ediyor ve gemisine dönebilmesi için adanın sırlarını ortaya çıkarması gerketiğini anlıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Bayou Island 90'lı yıllarda oynadığımız klasik point & click macera oyunlarından esinlenerek geliştirilmiş bir mobil oyun. Oyunda hikaye boyunca ilerleyebilmek için karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulmacaları çözebilmek için de adadaki farklı karakterlerle diyalog kurmamız gerekmekte. Bu karakterlerin kimi bize doğruyu söylerken, kimileri bizi bilerek yanlış yönlendirebiliyor. Hangi karkaterin doğruyu söyleyip söyleyemediğini bulmak için de dikkatimizi ve zekamızı birleştiriyoruz.

Bayou Island'da etrafı araştırarak işimize yarayacak eşyaları keşfedip toplamamız ve yeri gelince kullanmamızgerekli. Oyunun grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir. Bayou Island tamamen ücretsiz, oyunda herhangi bir uygulama için satın alım işlemi bulunmuyor.

Can Erdil Şentürk

Bayou Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

Bayou Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

Bayou Island eğer eskiden oynadığınız klasik macera oyunlarını özlüyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz point & click türünde bir macera oyunu olan Bayou Island'da oyuncular gizemli bir adanın sırlarını çözmeye çalışıyorlar. Oyundaki ana kahramanımız gemisiyle açık denizde yol alan bir kaptan. Kaptanımız geçirdiği kaza sonrası Bayou Island adlı adaya çıkmak zorunda kalıyor. Kaptanımızın gemisine geri dönebilmesi için ise ilk olarak bu adadan kurtulması gerekiyor; fakat kısa süre içerisinde adanın normal bir ada olmadığını anlıyor ve etrafta garip olaylar gerçekleştiğini görüyor. Kurtulması için tek yol bu gizemli olayların arkasındaki sır perdesini aralamak. Biz de kahramanımıza bu işte yardımcı oluyoruz.

Bayou Island, Grim Fandango ve Monkey Island benzeri oyunları oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir oyun. Bu oyunda da yine etrafı araştırıp işimize yarayacak eşyalar bulmamız ve yeri geldiğinde kullanmamız gerekiyor. Oyun içerisinde yer alan karakterlerle diyaloglar kurarak da ipuçları elde edebiliyoruz. Fakat her karakter bize doğruyu söylemiyor; bu nedenle dikkatimizi ve zekamızı kullanarak bu karakterlerin doğru söyleyip söylemediğine karar vermeliyiz.

Bayou Island kaliteli 2 boyutlu grafiklerle donatılmış bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Number Island

    Number Island, matematiksel işlemler üzerine kurulu bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Island 2: World Tour

    Bubble Island 2: World Tour, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz baloncuk patlatma oyunu.
  • Escape the Lighthouse Island

    Escape the Lighthouse Island, zorlu bulmacalar içeren adadan kaçış oyunu.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu
  • Escape Funky Island

    Kayıp büyükbabayı bulmak için yolculuğa çık.
  • Higgs Domino Island

    Farklı bir domino oyununa hazır ol!
  • Design Island

    Evleri dekore edeceğiz.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.