BBC Learning English

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.

BBC Learning English uygulaması, Android cihazlarınızdan İngilizce öğrenmenizi sağlayacak eğitim programlarını sunuyor.

Oldukça faydalı bir eğitim programı sunan ve BBC güvencesindeki BBC Learning English uygulamasında, dil bilgisi eğitiminin yanında telaffuzunuzu geliştirebileceğiniz ve günlük konuşmalarda kullanabileceğiniz cümleleri öğrenebilirsiniz. Her gün pratik yaparak kolayca İngilizce öğrenmenizi sağlayan uygulamada eğlenceli ve güncel dersler sayesinde hiç sıkılmadan İngilizce çalışabileceğinizi düşünüyorum.

Konuştuğumuz İngilizce, 6 Dakikalık İngilizce, İş İngilizcesi, Dakikada İngilizce, Tim’s Telaffuz Atölyesi, LingoHack, Haber İnceleme ve daha birçok popüler programı sizlere sunan İngilizce eğitim uygulaması olan BBC Learning English uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Bildirim ile derse davet özelliği
  • Günlük yeni dersler
  • Çeşitli İngilizce eğitim programları
  • Favori dizilerinizi izleyebilme
  • Sosyal ağlarda paylaşım
Volkan Yılmaz

BBC Learning English

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

BBC Learning English uygulaması dilediğiniz her yerden İngilizce öğrenebilmenizi kolaylaştırıyor.

İngilizce öğrenmek istiyorsanız ve kurslara gidecek kadar maddi durumunuz yoksa iOS cihazlarınıza yükleyeceğiniz BBC Learning English uygulamasından faydalanabilirsiniz.

BBC güvencesiyle hazırlanan İngilizce eğitim programlarını sizlere sunan BBC Learning English uygulamasında, günlük konuşma dilinin yanında telaffuzunuzu da geliştirebilirsiniz. Her gün sadece belirli bir süre pratik yaparak kısa süre içerisinde İngilizce öğrenmeye başlayabileceğiniz uygulamada, her gün eklenen dersler ile eğlenceli vakit geçirerek ders çalışabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyeceğiniz BBC Learning English uygulamasında popüler eğitim programlarından; Konuştuğumuz İngilizce, İş İngilizcesi, Dakikada İngilizce, 6 Dakikada İngilizce, Telaffuz Atölyesi, LingoHack ve Haber İnceleme gibi eğitim programlarını bulabilirsiniz. Eğer siz de dilediğiniz her yerden ücretsiz olarak İngilizce öğrenmek istiyorsanız, BBC Learning English uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • YDS Reading Words

    YDS Reading Words uygulamasında İngilizce sınavlarına hazırlanırken kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • İngilizce Kelime Öğrenme (Kelimatör)

    Android için İngilizce Kelime Öğrenme (Kelimatör) uygulaması, İngilizce öğrenmek isteyenlerin Android cihazlarında ulaşabilecekleri harika bir öğrenme aracı olacak.
  • Drops: Learn English

    İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Drops: Learn English uygulamasıyla etkili bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz.
  • Cake - Learn English

    Cake - Learn English İndir (Android): Bedava (Ücretsiz) İngilizce öğrenme uygulaması
  • Duolingo APK

    Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.