BBC Sport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

BBC Sport, en son haberlerinden makalelerine ve lig güncel lig tablolarına ulaşabileceğiniz ücretsiz bir Android spor uygulamasıdır.

BBC Sport, Android ve iOS platformları için özel olarak geliştirilmiş ücretsiz bir spor uygulamasıdır. Uygulama en son spor haberlerine, makalelerine, puan tablolarına, maçlara ve önemli spor olaylarına ulaşmanızı sağlıyor. Spor hayranları ve takipçilerinin bir numaralı uygulamalarından biri olan BBC Sport ile her zaman en güncel spor içeriklerine ulaşabilirsiniz. Tm dünya takımlarını takip etmenizi sağlayan uygulama ile ayrıca kendi favori takımınızı seçerek takımınızla ilgili en son haberlere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Kulanıcılar uygulamayı kendi tercihlerine göre düzenleyerek, istedikleri spor haberlerine, etkinliklerine ve makalerine ulaşabiliyorlar. BBC Sport'un akıllı yapısı sayesinde güncel maç sonuçlarına vel ig puan tablolarına bir kaç saniye içerisinde ulaşabiliyorsunuz. Fakat uygulama hakkında söylemem gerekenlerden birisi ise, bu uygulama sadece futbol içeriği barındırmıyor. Tm spor dalları hakkındaki en son haberleri uygulama ile takip edebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • En son spor haberlerini gerekli ayarları yaparak cihazınızın ana ekranında görüntüleyebilirsiniz
  • Maçları ve önemli spor olaylarının videolarını izleyebilirsiniz
  • Spor makalelerini okuyabilirsiniz
  • BBC Radyo dinleyebilirsiniz
  • Spor hakkında tüm detaylara ulaşabileceğiniz kapsamlı içerikler
  • İlginizi çeken spor içeriklerini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz

Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz BBC Sport ile tüm dünyadaki spor haberleri, aktiviteleri ve etkinliklerinden anında haberdar olarak keyifli bir şekilde spor takibi yapabilirsiniz.

1.5.0.112 sürüm yenilikleri:

  • Favori takımınız için push bildirimleri ayarlayın. (maç, goller, ilk yarı skoru ve sonuç)
  • Kullanılabilirlik ve stabilite iyileştirmeleri
Barış YANIK

BBC Sport

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
14.6 MB DOSYA BOYUTU

BBC Sport, en son spor haberleri ve aktiviteleri hakkında güncel bilgi alabilmenizi sağlayan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

BBC Sport, BBC'nin resmi uygulaması olarak en son spor haberlerini ve canlı sonuçları takip etmenizi sağlayan ücretsiz iOS uygulamasıdır. Dünyadaki en güncel spor haber, aktivite ve etkinliklerinden haberdat olmak istiyorsanız BBC Sport'u deneyebilirsiniz.

Uygulama ile kullanıcılar maçları izleyebilir, öenmli spor olaylarının videolarını izleyebilir, spor etkinlikleri hakkında makaleler okuyabilir, BBC Radyo dinleyebilir ve canlı maç sonuçlarını takip edebilir. Kendi kişisel ilgi alanlarınız ve beklentilerinize göre özel bağlantılar ayarlayabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinden favori spor kulübünüzü seçebilir ve takımınız hakkında tüm haberlerin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan BBC Sport ile sporla alakalı herşey mümkün.

Özellikler:

  • En önemli spor olaylarını ana ekranınıza getirmesi
  • En güncel spor haberleri
  • BBC Radyo dinleme ve en son spor makalelerini okuma
  • Önemli spor etkinliklerinin videolarını veya maçları izleme
  • Favori takım seçme ve takım hakkındaki tüm haberlere kolayca erişim
  • Arkadaşlarınız ile spor haberlerini ve maç sonuçlarını paylaşabilme

Spor etkinliklerini ve maçları yakından takip eden biriyseniz ve tuttuğunuz takım hakkında en güncel haberlere ulaşmak istiyorsanız BBC Sport uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

1.5.0. sürüm yenilikleri:

  • Favori takımınız için push bildirimleri ayarlayın. (maç, goller, ilk yarı skoru ve sonuç)
  • Kullanılabilirlik ve stabilite iyileştirmeleri
Barış YANIK

BBC Sport

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

BBC Sport, spor dünyasından son gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz en iyi uygulamalardan biridir.

BBC Sport, futbol ve basketbol dışında da spor dalları olduğunu bilenlere yönelik hazırlanmış bir spor uygulaması ve oldukça zengin içeriğe sahip.

BBC bünyesinde yayını yapan spor kanalı BBC Sport’u Windows Phone telefonumuzdan takip edebileceğimiz uygulama ücretsiz olarak geliyor. Futbol, Amerikan Futbolu, Tenis, Golf, Formula 1 ve daha pek çok spor dalları hakkında gelişme sıcağı sıcağına bizlere sunuluyor.

Öne çıkan spor başlıklarını canlı kutucuk üzerinden gösterme özelliğini de içeren uygulamada sadece haberler yer almıyor. Karşılaşmalar üzerine yapılan analizler, canlı skorlar, puan tablosu, maç istatistikleri, yorumları da bulunuyor.

Kişiselleştirme seçeneği sunarak sadece ilgilendiğiniz spor dallarını takip etmemize izin veren BBC Sport’un Windows Phone sürümü de diğer platformlardan geri kalmamış. Gerek arayüzü, gerek içeriği, gerekse de kullanılabilirliği yönünden bir farklılık göstermiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.
  • Big Sport Fishing 2017

    Big Sport Fishing 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli balık tutma oyunu.
  • BBC News

    BBC News, dünyanın en popüler haber kanallarından bir tanesi olan BBC'nin resmi Android uygulamasıdır.
  • BBC Earth: Life in VR

    BBC Earth: Life in VR uygulaması ile sualtı dünyasını keşfedin.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • BBC Learning English

    BBC Learning English uygulamasını kullanarak evde veya dışarıda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • BBC Media Player

    BBC Media Player, Android cihazlarınız üzerinde videolar izlemenizi ve şarkılar dinlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.
  • BBC Weather

    BBC Weather, nerede olursanız olun hava durumunu öğrenerek hazırlıksız yakalanmanızı önleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android hava durumu uygulamasıdır.