BBC Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,511 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

BBC Weather, nerede olursanız olun hava durumunu öğrenerek hazırlıksız yakalanmanızı önleyebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android hava durumu uygulamasıdır.

BBC Weather, Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hava durumu hakkında bilgi alabileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır. Uygulama sayesinde yağışlı günlerde hazırlıksız yakalanma riskinizi sıfıra indirebilirsiniz.

BBC'nin resmi hava durumu uygulaması olan BBC Weather, sade ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Uygulama üzerinden detaylı hava durumu bilgilerine ulaşarak bölgenizde görülecek hava değişimleri hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Kendi bölgeniz dışında diğer bölgeler hakkında da hava durumu bilgisi almanızı sağlayan uygulama ile istediğiniz bölgeleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Saatlik olarak detaylı hava durumu bilgileri sunan uygulama ile basınç oranları, görüş netliği ve nem oranı gibi bilgilere ulaşmanızı sağlamaktadır. İngiltere'de yaşayan kullanıcılar için güneşin doğuş ve batış süreleri gibi ekstra bilgiler de uygulama içerisinde yer almaktadır.

Özellikler:

  • Saatlik hava durumu
  • 3 saatlik hava durumu bilgileri
  • Favori mekanlarınıza laşmak için ekran üzerinde parmak ile kaydırma yapma
  • Yatay ve dikey kullanım modları
  • Facebook, Twitter ve e-posta ile hava durumu paylaşımında bulunma

Güncel olarak detaylı hava durumu bilgileri öğrenmek istiyorsanız, BBC Weather'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

BBC Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
13.3 MB DOSYA BOYUTU

BBC Weather, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden detaylı hava durumu bilgileri almanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

BBC Weather, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gerçekten yararlı ve kullanışlı bir hava durumu uygulamasıdır. Uygulama sayesinde yaşadağınız bölgeye ait detaylı hava durumu bilgilerine ulaşabilirsiniz. Böylelikle beklenmeyen yağışlı havalara yakalanmayarak her zaman hazırlıklı olabilirsiniz. BBC tarafından hazırlanan uygulama BBC'nin resmi hava durumu uygulamasıdır.

Yaşadığınız bölgeye ait hava durumu hakkında saatlik olarak güncel bilgiler almanızı sağlayan uygulama ile yaşadığınız bölge dışında diğer bölgelerinde hava durumlarını görebilmenizi sağlamaktadır. Ayrıca bu bölgeleri favorilerinize ekleyerek düzenli olarak uygulama üzerinden kolayca kontrol edebilirsiniz. Basınç oranı, görüş netliği ve nem oranı gibi farklı ve detaylı hava durumu bilgilerine ulaşabileceğiniz uygulama üzerinde İlgiltere'ye özel bazı farklı ve ekstra özellikler de bulunmaktadır.

Modern, sade ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde kullanırken herhangi bir problem yaşamayacağınız BBC Weather, kullanabileceğiniz en detaylı hava durumu uygulamalarından bir tanesidir.

Özellikler:

  • Saatlik hava durumu
  • 3 saatlik hava durumu bilgileri
  • Favori mekanlarınıza laşmak için ekran üzerinde parmak ile kaydırma yapma
  • Yatay ve dikey kullanım modları
  • Facebook, Twitter ve e-posta ile hava durumu paylaşımında bulunma

Kötü havalara yakalanmamak için önceden hava durumu bilgilerini almanızı sağlayan BBC Weather'ı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Weather 360

    Weather 360, hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan geniş kapsamlı bir Android hava durumu uygulaması.
  • Solo Weather

    Solo Weather, şık tasarımı ile birlikte diğer hava durumu uygulamalarından bir adım öne çıkan ücretsiz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Weather Forecast Pro

    Weather Forecast Pro, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak en doğru ve güvenilir hava durumu tahminlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve gelişmiş bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Timeline

    Weather Timeline, hava durumu hakkında detaylı bilgi almak ve duruma göre önlemlerinizi alabilmek için kullanabileceğiniz bir Android hava durumu uygulaması.
  • Authentic Weather

    Authentic Weather ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ilginç bir hava durumu takip uygulaması.