Beamng Drive APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
6,060 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Beamng Drive APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bi araba yarış oyunudur.

Yılların yarış oyunlarından olan Beamng Drive'ın mobil versiyonu Beamng Drive APK, gerçek hayattan araçları ve bu araçların gerçekçi dinamiklerini içerisinde barındırıyor. Aslında bu oyunun kategorisinin ne olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Çünkü, hem araçlarınızla yarışabilir hem de araçların gerçek hayattaki kaza anlarını taklit edebilirsiniz.

Beamng Drive Mobile APK, oynayabileceğiniz adapte edilebilir birçok aracı kütüphanesinde barındırıyor. Araçları sadece alıp kullanmakla kalmayıp, jantlarını, süspansiyonlarını, motorunu ve daha fazlasını istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Oyundaki tek eksik özellik, bazı kısımlarda menü sıfırlanmasıdır. Oyun esnasında bazı sıfırlanmalar yaşayabilir ve tekrardan girmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun dışında grafik ve mekanik açıdan düzgün çalışmayan herhangi bir yeri yoktur. 

Oyun

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)

Beamng Drive APK İndir

Beamng Drive, kontrol açısından da çok büyük kolaylık sağlıyor. Ekrandaki sadece ve kullanışlı hareket tuşları sayesinde, rahatlıkla hareket edebilir ve fizik motoru sayesinde gerçekçi bir havaya kapılabilirsiniz. İsterseniz düz yollarda isterseniz de dağlardan aşağıya doğru aracınızı sürün. Üç farklı oyun modundan birini seçerek, kapsamlı olarak istediğiniz her özelliğe ulaşabilirsiniz.

Arabalarınızla kaza yaparak stres atabileceğinizi söylemiştik. Çeşitli engeller kurarak, uçurumlardan atlayarak veya doğrudan bir direğe nişanlayarak araçlarınıza kaza yaptırabilir ve ne hale geleceğini gözlemleyebilirsiniz. Bu özellik ise stres atmak isteyenler için bir numaradır.

Otomobilleri ve yarış oyunlarını seven Android oyuncular için mükemmel bir seçenek olan Beamng Drive APK'yı indirerek, gerçekçi araçların kontrolünü elinize alabilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Balkan Drive Zone APK

    Balkan Drive Zone APK, çeşitli modları ve seviyeleri içerisinde barındıran bir araba oyunudur.
  • Drive Ahead Sports APK

    Drive Ahead Sports APK, Rocket League gibi arabalarla oynanan futbol oyunu. Araba futbol oyunu ücretsizdir.
  • Drive Zone Online APK

    Drive Zone Online APK ile araçlarınızı modifiye edebilir ve eğlenceli yarış deneyimleri yaşabilirsiniz.
  • Drive Ahead APK

    Drive Ahead APK, arabaları çarpıştığı retro grafiklere sahip ücretsiz Android oyunudur. Multiplayer (çok oyunculu) oynamayı destekler.
  • The Long Drive APK

    The Long Drive APK, çölün kavurucu sıcağı ve tekinsiz yalnızlığına meydan okuyacağınız bir macera oyunudur.
  • Drive Simulator APK

    Drive Simulator APK, kendi inşaat ve nakliye-taşımacılık şirketinizi yönettiğiniz Android sürüş simülatörü oyunu.
  • Drive APK

    Google Drive APK Android telefonlarda en iyi bulut depolama uygulamasıdır. Google Drive ile dosyalarınızı güvenle depolayıp dilediğiniz cihazdan erişebilirsiniz.