Beat Stomper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
70.57 MB DOSYA BOYUTU

Beat Stomper, size verilen nesneyi ekranın en üst kısmına ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Eğlenceli müzikleri ve ilginç grafikleriyle birlikte Beat Stomper oyunu oldukça ilginizi çekecek. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Beat Stomper oyunu ile çılgınca eğleneceksiniz.

Beat Stomper oyununda size verilen kare şeklindeki nesneyi engellere çarptırmadan ekranın üst kısmına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Elbette yapmanız gereken bu işlem göründüğü kadar kolay değil. Bu yüzden Beat Stomper oyununu oynarken dikkatinizi toplamalı ve hata yapmamalısınız. Çünkü yaptığınız en ufak bir hata sizi oyunun başına gönderebilir.

Birbirinden farklı bölümleri ile birlikte Beat Stomper oyunu sizi sürekli şaşırtacak. Elinizdeki kare nesneyi hiç düşürmeden en üst bölüme ulaştırmaya çalışın. İlk başta söylediğimiz gibi her yeni bölümde kare şeklindeki nesneyi götürmeniz gereken yol uzuyor.

Beat Stomper oyununun kontrollerini ekrana dokunarak yapıyorsunuz. Yaptığınız dokunmalar nesneyi zıplatmaya ve daha yukarı göndermeye yarıyor. Yani nesneye ne kadar fazla dokunursanız o kadar uzun mesafeye ulaşabilirsiniz. Boş zamanlarınızda oynayacak bir oyun arıyorsanız Beat Stomper tam size göre. Bu beceri oyununu oynarken müzikleri ve zorlu bölümleriyle birlikte çok eğleneceksiniz.

Uğur Sağlam

Beat Stomper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

Beat Stomper, kare şeklindeki nesneyi en zirveye taşımanızı amaçlayan oldukça zorlu bir mobil oyundur.

Boş zamanlarınızda oynayacak bir beceri oyunu arıyorsanız Beat Stomper tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Beat Stomper oyunu sizin becerilerinizi sınayacak.

Oldukça renkli grafikleri ve insanın stresini alan müziğiyle birlikte Beat Stomper, beceri oyunları arasından ön plana çıkıyor. Oldukça zevkli bir oyun ve bağımlılık yapabilir. Bu yüzden Beat Stomper oyununa başlamadan önce iki kere düşünün. Oyunda yapmanız gereken işlem ise oldukça basit. Size verilen kare şeklindeki nesneyi ekranın en üst kısmına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Bu işlemi ekrana dokunarak yapıyorsunuz ve her dokunmanızda şekil daha fazla uzağa gidiyor. Geçtiğiniz her yeni bölümde daha fazla mesafeye gitmeniz gerekiyor. Bu yüzden oyundaki her bölümü becerilerinizi geliştirerek geçmeye çalışın.

Beat Stomper oyununda yaptığınız her yeni hamle ekranın üst kısmında yazıyor. Yani ekranın üst kısmındaki bölümden yaptığınız skoru rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bu skor sayesinde eğer oyunu çok iyi oynarsanız belki de oyunun en iyiler listesine bile girebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat Jumper

    Beat Jumper, yüksek tempolu beceri oyunu.
  • Beat Stack

    Beat Stack, üst taraftan gelen blokları hızlı bir şekilde renklerine göre ayırmanızı isteyen bir beceri oyunudur.
  • Money Boss Run : Beat The Rat

    Money Boss Run : Beat The Rat ile sokaklarda deli gibi koşmanın keyfini yaşıyoruz
  • Neon Beat

    Neon Beat, kullanıcıların Android cihazları üzerinde oynayabilecekleri yeni nesil bir blok kırma oyunudur.
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Dunk n Beat

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Beat da Beat

    Beat da Beat, Android platformunda retro görselli Türkçe uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Polar Beat

    Polar Beat, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde kullanabilecekleri bir formda kalma uygulamasıdır.