BeatEVO YG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz keyifli bir müzik oyunu

BeatEVO YG, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Müzik severlerin mutlaka denemesi gereken eğlenceli bir oyun olan BeatEVO YG ile keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan BeatEVO YG, dünyanın her yerinden oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir müzikal oyundur. Dünya çapında ünlü müzisyenlerin müziklerini çalabileceğiniz oyunda hem eğleniyor hemde keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Kaliteli tasarımlarıyla da dikkat çeken oyunda sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı türden müzikleri de çalabileceğiniz oyunda inanılmaz ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. K-pop hayranlarının bayılabileceği bir oyun olan BeatEVO YG ile ritim duygunuzu açığa çıkarabiliyorsunuz. Eğer müzikal oyunlardan hoşlanıyorsanız BeatEVO YG oyununu sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda liderlik sıralamasında üst sıralara tırmanarak arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

BeatEVO YG oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BeatEVO YG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve keyifli bir müzik oyunu

BeatEVO YG, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir müzik oyunu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir müzik oyunu olan BeatEVO YG ile keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

K-pop hayranlarının bayılabileceği bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkan BeatEVO YG, dünya çapında ünlü müzisyenlerin müziklerini çalabileceğiniz bir oyundur. Müzik severlerin mutlaka denemesi gereken eğlenceli bir oyun olan BeatEVO YG ile keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Kaliteli tasarımlarıyla da dikkat çeken oyunda sürükleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı türden müzikleri de çalabileceğiniz oyunda inanılmaz ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda üst sıralara tırmanmanız gerekiyor. BeatEVO YG oyununu sakın kaçırmayın. Basit bir arayüze de sahip olan oyunda kolay kontroller yer alıyor.

BeatEVO YG oyununu iOS  cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YASUHATI

    Yasuhati: Sesle oynanan popüler Android oyunu
  • BTS WORLD

    BTS World oyunu (Android İndir): BTS grubunun menajeri olun.
  • Beat Legend: AVICII

    Beat Legend: AVICII Android İndir: DJ'in hit parçaları eşliğinde süper zevkli bir mobil oyun
  • Beatstar

    Beatstar: Android cihazlarda oynayabileceğiniz, doğru zamanda notalara basmaya dayanan bir müzik/ritim oyunudur.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • TAPSONIC TOP

    Şarkı ritmine ayak uydur ve adımları kaçırma.
  • 2048 BEAT

    Android platformda müzik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.
  • PARADE!

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir müzik oyunu