Beautiful Backgrounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Beautiful Backgrounds, Windows 8.1 üzeri cihazınızın masaüstü ve kilit ekranı için Bing duvar kağıtları sunan bir uygulama.

Beautiful Backgrounds, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızın varsayılan duvar kağıtlarına sıcak bakmıyor, sayfa sayfa gezip yüksek kalitede duvar kağıdı aramakla uğraşıyorsanız kesinlikle tanışmanız gereken bir uygulama. Bing’in yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarını indirip kilit ve başlangıç ekranınıza uygulamanıza izin veren uygulamada her gün ayrı bir görsel sunuluyor.

Bing’in ana sayfasında kullandığı duvar kağıtları hoşunuza gidiyor, nasıl indireceğinizi düşünüyorsanız Beautiful Backgrounds uygulamasından daha iyisini bulamacağınızı söyleyebilirim. Masaüstünüze veya kilit ekranınıza uygulayabileceğiniz her gün 5 farklı Bing görseli sunan uygulamanın en güzel yanı kilit ekranınızı sürekli farklı görsellerle süslemek ve bunun ayarını tamamen size bırakmak. Kilit ekranınızın günün hangi saatlerinde değişeceğini rahatlıkla ayarlayabiliyorsunuz.

Bing duvar kağıtlarını indirme ve paylaşma seçenekleri sunan Beatiful Backgrounds uygulamasında sadece Türkiye değil ülkelere de sunulan görselleri bulabiliyorsunuz. Bing’in ülkeye özel duvar kağıtlarını ne yazık ki ücretsiz olarak indiremiyorsunuz. Amerika ve Avustralya dışında bir ülke seçmeniz durumunda satın alım ekranı çıkıyor ki uygulamanın tek beğenmediğim yanı bu oldu.

Beautiful Backgrounds Özellikleri:

  • Masaüstünüzü Bing'in yüksek kaliteli resimleriyle süsleyin.
  • Kilit ekranınız gün içerisinde belirlediğiniz aralıklarla değişsin.
  • Bing'in ülkelere özel duvar kağıtlarını indirin.
  • Beğendiğiniz duvar kağıtlarını doğrudan paylaşın.
Erkan Calp

Beautiful Backgrounds

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Beautiful Backgrounds, Windows Phone telefonunuz için her gün ve yüksek kalitede duvar kağıtları sunuyor.

Beautiful Backgrounds, Windows Phone telefonunuzun başlangıç ve kilit ekranını yüksek kalitede görsellere süsleyen bir duvar kağıdı uygulaması. Windows Phone telefonunuzda özelleştirmeye de önem veriyorsanız Bing’in yüksek çözünürlüklü fotoğraflarıyla kilit ve ana ekranınızı güzelleştirecek bu uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz.

Windows Phone, bildiğiniz üzere kilit ekranınız için Bing tarafından sağlanan görseller sunar. Bu sayede internette sayfa sayfa gezip duvar kağıdı aramak durumunda kalmadan cihazı açtığınızda ilk karşılaştığınız ekranı bambaşka bir görünüme sokabilirsiniz. Ancak Bing, duvar kağıdı olarak ayarlayabileceğiniz görselleri ülkenize göre sunar. Eğer Türkiye’de yaşıyorsanız Amerika’da sunulan bir görseli seçme, cihazınıza uygulama şansınız olmaz. Beautiful Backgrounds, bundan şikayet eden Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış bir uygulama.

Bing’in Türkiye’deki kullanıcılara sunduğu duvar kağıtlarıyla sizi yetindirtmeyen uygulamada kilit ekranınız için seçtiğiniz duvar kağıtlarının hangi aralıklarla yenilenmesi gerektiğini de ayarlayabiliyorsunuz. Her gün belirlediğiniz saatlerde kilit ekranınız güncelleniyor. Bu ayarı dilerseniz sık, dilerseniz seyrek yapabiliyorsunuz. Bunun haricinde duvar kağıtları arasında sadece en yenilerini alabiliyor, eskilerini de dahil edebiliyorsunuz. Kısacası kilit ekranı seçim ekranı oldukça detaylı hazırlanmış diyebilirim.

Yüksek kalitede, her gün yenilenen duvar kağıtlarıyla Windows Phone cihazınızı bambaşka görünüme sokan Beautiful Backgrounds, platformda en iyiler arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backgrounds Wallpapers HD

    Backgrounds Wallpapers HD oldukça başarılı bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • HyperX NGenuity

    Bu program ile HyperX ürünlerinizi kişiselleştirmeyi sağlayabilirsiniz.
  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini tablet cihazlarınızı kullanarak yönetmek için bu programı indirebilirsiniz.
  • My Start Wallpapers

    My Start Wallpapers, Windows 10 bilgisayarınızın başlangıç ve kilit ekranında kullanabileceğiniz kaliteli duvar kağıtları sunuyor.
  • VistaGlazz

    Windows Vista için geliştirilmiş olan bu ücretsiz ve kolay kullanılabilir arayüze sahip masaüstü kişiselleştirme uygulaması ile Vista'nıza yeni ve farklı görünümler kazandırabilirsiniz.
  • Beautiful Calculator

    Geniş içeriğe sahip, bilimsel hesaplamalar yapabilen bir hesap makinası programı.
  • Atatürk Duvar Kağıtları

    Atatürk'ün en güzel resimleriyle masaüstünüzü renklendirin.
  • OneStart

    OneStart ile Windows 8'e başlat menüsü ekleyebilirsiniz