Bee Brilliant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.

Bee Brilliant, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir üçlü eşleştirme oyunudur. Kategoriye çok fazla bir yenilik getirmese de sevimli karakterleri ve etkileyici grafikleri ile öne çıkıyor diyebilirim.

Oyunda klasik bir üçlü eşleştirme oyununda olduğu gibi aynı renkteki arıları bir araya getirerek yoketmeniz gerekiyor. Canlı ve renkli tarzı oyunu bir adım öne çıkarıyor. Öğrenmesi da hayli kolay olan oyunu eğlenerek oynayabilirsiniz.

Ayrıca kontrolleri de gayet kolay olan oyunda 6 farklı oyun modu ve 120'den fazla level bulunduğunu da söylemeliyim. Oyunda arkadaşlarınızla yarışabilir ve yüksek puanları alarak onları geçmeye çalışabilirsiniz.

Ms. Honey, Sgt. Sting, Beecasso gibi farklı ve renkli karakterler de oyunda sizi bekliyor. Yine şarkı söyleyen bebek arılar da yine sizi etkileyecek.

Eğer siz de üçlü eşleme oyunlarını seviyorsanız, arıların dünyasına misafir olacağınız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bee Brilliant

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
48.4 MB DOSYA BOYUTU

Bee Brilliant tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve zihin çalıştıran bir eşleştirme oyunudur.

Bee Brilliant aslında bu kategoride yer alan diğer oyunların üstüne çok fazla bir şey koymuyor. Fakat gerek görselleri gerekse orijinal temasıyla oyunseverlere yepyeni bir deneyim vaat ediyor. Hem iPad hem de iPhone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu oyundaki temel amacımız benzer öğeleri yan yana getirerek bölümleri tamamlamak ve bir sonraki bölüme geçiş yapmak.

Oyunu öğrenmesi çok kolay olsa da ustalaşması zaman alıyor. Alıştıktan sonra oyun akıcı bir şekilde ilerliyor ve herhangi bir problem yaratmıyor. Toplamda 6 farklı oyun modu ve 120’den fazla bölüm mevcut. Bu ölümlerin her biri farklı bir tasarıma sahip. Bee Brilliant’ın en iyi yanlarından bir tanesi de oyunculara arkadaşlarıyla mücadele etme şansı sunması.

Her ne kadar Bee Brilliant klasik üç taş eşleştirme oyunları kategorisinde yer alsa da bazı özellikleri ile ortaya orijinal bir şeyler koymayı başarıyor. Eğer bu tarz oyunlar hoşunuza gidiyorsa Bee Brilliant’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby-Bee

    Baby-Bee, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Flappy Bee

    Flappy Bee ücretsiz bir Android oyunudur
  • Bee Avenger HD FREE

    Bee Avenger HD FREE ücretsiz bir Android oyunudur
  • Bee Factory

    Zevkli deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Maya the Bee

    Çocuklar için tasarlanmış onlarca eğitici içeriğin yer aldığı eşsiz bir oyundur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.