Beer?!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Beer?! uygulamasını kullanarak arkadaşlarınıza bira içme daveti gönderebilirsiniz.

Hızlı bir günün yorgunluğunu atmak için birkaç kadeh bir şeyler içmek ve yakın bir arkadaşla sohbet etmekten iyisi yoktur. Anlaşılan o ki bu fikre katılan sadece biz değiliz. Beer?!‘ın üreticileri bu durumu göz önüne alarak muhteşem bir uygulama tasarlamışlar.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile arkadaşlarınıza birlikte bira içmek için davet gönderebilir ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Uygulamada bira tonları kullanılmış ve ortaya son derece sade bir tasarım çıkarılmış.

Ekranda yer alan isimlerden istediklerinizi seçerek bira içme daveti gönderebiliyorunuz. Gönderdiğiniz davetler karşı tarafın ekranında bildirim olarak çıkıyor. Bu bildirimleri sola kaydırarak cevap verebiliyorlar.

Genel olarak Beer?! hem orijinal hem de pratik bir deneyim sunuyor. Bira içmeye davet etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Emircan Erdoğan

Beer?!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Beer?! uygulaması sayesinde arkadaşlarınıza bira içme teklifi gönderebilirsiniz.

Bir iki kupa bira ve dost muhabbeti güzel gider diyorsanız Beer?! uygulaması tam size göre. Bira içmeye davet etmek daha basit olamazdır. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde dostlarınızı biraz içmeye devet edebilirsiniz.

Uygulama mümkün olduğunca basit tutulmaya çalışılmış. Karmaşık işlemlerle uğraşmadan sadece „bira?“ şeklinde bir mesaj gönderiyorsunuz. Karşı taraf da olumlu veya olumsuz olarak cevap veriyor. Her şey bu kadar basit ilerliyor.

Uygulamada basit ve sade bir arayüze yer verilmiş. Tahmn ettiğiniz gibi bira tonları hakim. Listeden istediğiniz isimleri seçip bira içme daveti gönderiyorsunuz. Karşı tarafa bildirim olarak giden bu davet sola sürüklendiğinde olumlu ve olumsuz olmak üzere iki seçenekli bir cevap sekmesi çıkıyor. Karşı taraf seçimini belirledikten sonra verilen cevap size geliyor. Her şey bu kadar basit ve kolay.

Kısaca Beer?! arkadaşlarıyla dışarı çıkmaktan ve beraber bir iki kadeh bir şeyler içmekten keyif alan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç bir mobil platform oyunudur
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.