Being SalMan

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Being SalMan, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Being SalMan, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Salman Khan'ın resmi oyunu olan Being SalMan'da birbirinden zorlu görevleri yerine getiriyoruz.

Bir görev yapma oyunu olan Being SalMan, GTA tarzında bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Telefonlarınızda ve tabletlerinizde zevkle oynayabileceğiniz oyunda size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bollywood'lu aktör Salman Khan'ın resmi oyunu olan Being SalMan'da ajan rolü üstleniyor ve şüphelileri öldürüyoruz. Geniş oyun yelpazesi ve gerçekçi görevleriyle Being SalMan sizleri bekliyor. Oyunda bazen insanlara yardım edecek, bazen ajan olacak bazende sıradan bir insan olacaksınız. FPS tarzı bir bakışa sahip olan oyun çeşitli silahlar ve geliştirmelere de sahip. Oyunda farklı silahları kullanabiliyorsunuz. Birbirinden farklı haritalar, muhteşen mücadeleler ve zorlu görevler sizleri bekliyor.


Being SalMan oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Being SalMan

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
163 MB DOSYA BOYUTU

Being SalMan, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

iPad, iPod ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Being SalMan, zorlu bir oyun olarak tanımlanabilir. Ünlü aktör Salman Khan'ın resmi oyunu olan Being Salman'da zorlu görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

Heyacanı yüksek bir aksiyon oyunu olan Being Salman, zorlu görevleri yerine getirdiğimiz bir aksiyonu oyunudur. Tablet ve telefonlarınızda zevkle oynayabileceğiniz oyunda size verilen görevleri kısa sürede yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Oyunda bazen şüphelileri öldürüyor bazende bir ajan rolü üstleniyorsunuz. Farklı haritalar ve silahlarla oldukça geniş bir oyun olan Being Salman'da canınız da sıkılmıyor. GTA tarzında bir oynanışı bulunan oyun FPS olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda çeşitli geliştirmeleri de yapabiliyorsunuz. Hindistanlı aktör Salman Khan'dan esinlenilen oyunda daima aktif rol üstleniyorsunuz. Being Salman oyunu birbirinden farklı haritaları, muhteşen mücadeleleri ve zorlu görevleriyle sizleri bekliyor.

Being SalMan oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza 0.59 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Like Being With You

    I Like Being With You, aşık iki tavşanı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!