Beneath The Lighthouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Beneath The Lighthouse mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Beneath The Lighthouse çözmek için yaratıcılığınızı konuşturmanız gereken bulmacalar içeren bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Beneath The Lighthouse'da büyükbabasını bulmaya çalışan bir kahramanın maceralarına tanık oluyoruz. Kahramanımızın büyükbabası yoğun sis içerisinde gemilerin yollarını bulmalarına yardımcı olan bir deniz fenerini çalıştırmaktadır. Fakat yine sisin yoğun olduğu bir günde deniz fenerinini ışığı sönmüştür. Bunun üzerine kahramanımız büyükbabasını bulmak için yola koyuluyor ve biz de ona eşlik ediyoruz.

Beneath The Lighthouse'da kahramanımız büyükbabasını bulmak için denizfenerinin altında yer alan gizli bir dünyayı keşfetmek zorunda. Kahramanımızın karşısına mekanik düzeneklerden oluşan ilgiç labirentler ve yollar çıkıyor. Tuzaklarla dolu bu yolları aşabilmek için ise doğru zamanlamayı yakalamamız ve her adımımızı dikkatli bir şekilde atmamız gerekiyor. Oyunda ekranı döndürerek yer çekimi kurallarını değiştirebiliyor ve bu syaede bulmacaları çözebiliyoruz.

Beneath The Lighthouse her yaştan oyun severe hitap eden eğlenceli birp latform oyunu olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Beneath The Lighthouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
44.3 MB DOSYA BOYUTU

Beneath The Lighthouse ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil platform oyunudur

Beneath The Lighthouse klasik platform oyunu deneyimini bir adım öteye taşıyan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Beneath The Lighthouse'da kaybolan büyükbabasını bulmak için ölümcül tuzaklarla yüzleşmek zorunda kalan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın büyükbabası bir deniz fenerini çalıştırmaktadır. Bu deniz feneri sayısız gemiye ışığıyla yol göstererek kaza yapmalarını engellemektedir. Fakat bir gün beklenmedik şekilde deniz fenerinin ışığı söner. Kahramanımız da büyükbabasını bulmak için yola çıkar. Macerası onu deniz fenerinin altındaki bilinmeyen bir dünyaya sürüklüyor ve biz de ona bu macera da yol gösteriyoruz.

Beneath The Lighthouse'da karşımıza mekanik düzeneklerden oluşan bulmacalar çıkarken bu bulmacaları çözebilmek için standart kuraları aşıp farklı bir şekilde düşünmemiz gerekiyor. Oyunda ekranı döndürerek fizik kurallarını ihtiyacımıza göre değiştirebiliyoruz ve bu syaede tuzakları atlatabiliyoruz. Kolay dokunmatik kontrollere sahip olan oyun eğer hikaye tabanlı bir platfrom oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape the Lighthouse Island

    Escape the Lighthouse Island, zorlu bulmacalar içeren adadan kaçış oyunu.
  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.