Berkanan Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
39.2 MB DOSYA BOYUTU

İnternetsiz mesajlaşın.

Berkanan Messenger, iPhone, iPad ve Apple Watch’da kullanılabilen internetsiz grup mesajlaşma uygulaması. Mobil internetin kullanılamadığı veya internet bağlantısının çok zayıf olduğu yerlerde yakınınızdaki kişilerle iletişimi sürdürmenizi sağlayan anlık mesajlaşma uygulaması ücretsiz ve üyelik gerektirmiyor; Bluetooth bağlantısını aktif edip direkt kullanabiliyorsunuz.

Bluetooth’dan güç alan grup mesajlaşma uygulaması Berkanan Messenger, internet bağlantınızı açmadan 70 metre mesafe uzaklıktaki kişilerle mesajlaşmanızı sağlıyor. WiFi, hücresel veri gerektirmeyen, sadece Bluetooth bağlantısıyla çalışan diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak; hesap açmakla uğraşmıyorsunuz, diğer iletişim uygulamaları gibi arka planda çalışıyor; dolayısıyla bildirimleri alıyorsunuz ve mesajlar uçtan uça şifrelenerek gönderiliyor.

Dark (Koyu, Karanlık) ve Light (Açık, Beyaz) tema seçenekleri sunan Bluetooth mesajlaşma uygulaması Berkanan’ın bir diğer özelliği de; iOS ve watchOS tabanlı cihazlarda çalışıyor olması. Telefon, tablet ve akıllı saatinizde ortak kullanabileceğiniz internetsiz mesajlaşma uygulamasının tek eksisi; elbette sadece yakındakilerle mesajlaşabiliyor olmanız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BiP Messenger

    BiP Messenger uygulaması ile rehberinizdeki arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.
  • Telegram Messenger

    Telegram Messenger, hız ve güvenilirlik üzerine odaklanan ve kullanıcılarına kaliteli hizmet sunan ücretsiz bir iOS mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Yahoo Together

    Sosyal ağlara özenmeyen grup sohbet, anlık mesajlaşma uygulaması
  • LAFF Messenger

    LAFF (iOS) indir: Türk Telekom ve Argela'nın geliştirdiği yerli anlık mesajlaşma uygulaması
  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger uygulaması ile arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.
  • WeChat

    iOS cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınızla sesli ve görüntülü sohbetlere katılabileceğiniz WeChat, sohbet uygulamaları arasında yerini alıyor.
  • Bubble Group Messenger

    Arkadaşlarınızla konferans görüşmeleri organize edebilirsiniz
  • Messenger Kids

    Çocuklara özel güvenli, eğlenceli mesajlaşma uygulaması